- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Купила для онуки в подарунок. Вона любить робити різні поробки. Їй дуже сподобався набір. Дійсно багато різних потрібних деталей для розробок. Онука щаслива
- Маряна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Чудовий набір, дуже багато матеріалів і зручне пакування у сумочці!
- Євгенія І***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Дійсно, дуже багато всього. Донька в захваті. Ще й неодноразово користувалася ним для виконання завдань з уроків технологій для першого класу.
- Достоинства:
- Багато різних деталей для творчості
- Недостатки:
- Не виявили
- Надія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Класний набір.
Дітям сподобався.- Достоинства:
- Швидка доставка
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Зовсім не сподобалось. Брала хрещениці на подарунок. Сірники й палички для морозива зовсім погано прокрашені, фарба наче розбавлена була водою, прокрашені в один слой.
Фото розміру упаковки товару ну дуууже відрізняється від реального.
Не вартує своїх коштів.- Достоинства:
- Швидка доставка
- Продавец KRANEX
Дякуємо вам за відгук — нам дуже важлива ваша думка.
Нам щиро шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми обов’язково передамо ваші зауваження виробнику та врахуємо їх у подальшій роботі, щоб покращити якість продукції.
Щодо розміру: фактичний розмір сумки становить 32 см × 20 см, і ми додатково перевіримо, щоб інформація в описі та на фото максимально відповідала реальності.
Також для нас дуже важливо почути думку дитини, яка безпосередньо користувалася цим продуктом. Дуже часто виріб оцінюють лише за розмірами та першим враженням, а не після реального використання, тоді як саме досвід дитини є для нас ключовим.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це допомагає нам ставати кращими.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Товар прийшов без будь-якого зовнішнього упакування. Найперше, що мене розчарувало, то це розмір тої сумочки. На жаль, не виміряла, але це приблизно 20х30 см, а я собі уявляла її більшою. Справді там багато різних штучок для поробок. Сподобалися очі різного виду. Але решта сумнівної якості. Помпони занадто кислотних кольорів і неприємні, хрусткі на дотик. Дерев'яні пофарбовані палички таке враження, що це з морозива і сірники без сірки теж пофарбовані. Ну не тягне цей набір на 900 грн. Спішила, тому забрала товар, але іншого разу повернула би назад. Розчарована
- Достоинства:
- Багато різних штучок для творчості
- Недостатки:
- Не відповідає ціні
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
набір дуже сподобався, простір для фантазії безмежний
- Достоинства:
- дуже гарний набір, приїхав швидко
- Наталя Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Чудовий набір!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Чудовий набір! Простір для дитячої фантазії безмежний)))
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Отличный набор для творчества, яркий и качественный.Внучка очень довольна.Спасибо!
- Достоинства:
- Качество
- Богдан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Сподобалось
- Савченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Чудовий набір, дякую продавцю
- Людмила Х***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Гарний набір)
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Чудовий набір. Підходить дітям будь-якого віку, навіть самій цікаво) Дуже яскравий, відповідає опису
- Достоинства:
- Підходить дітям будь-якого віку. Дуже яскравий, відповідає опису
- Александра Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Гарний набір, багато різних елементів, всі яскраві. На довго вистачить. Брала по акції.
- Достоинства:
- Зручна сумка для зберігання.
- Анточ Е***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Чудовий набір для дитячої творчості! Багато яскравих деталей допоможуть створити безліч фігурок, листівок, аплікацій. Покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Багато деталей. Пакування у прозору сумочку.
- Юля П***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Набір, те що треба для дітей - 2 години тиші, зацікавленості і величезний політ фантазії та дрібної моторики. Супер ! Навіть мені дорослій людині було цікаво з дітьми створювати різні речі від листівок до подарункових коробочок....
- Достоинства:
- Великий вибір того що можна з цим усім зробити.
- Недостатки:
- Мало часу в сутках ....
- Олеся А***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Гарний набір. Багато різних елементів для дитячої творчості.
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Дуже гарний подарунок для 8-ми річної дівчинки.
- Достоинства:
- Дитина задоволена.
- Армине Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Купувала на день захисту дітей в якості подарунку дя дітей своїх колег.
Вік дітей від 2х до 9ти років і чи це диво, але всі залишились задоволені подарунком. Тобто, жодних обмежень, не виправдались жодні мої острахи, що це буде недоречно для дитини в 3му класі. Тому дуже рекомендую. Легко гратися і вигадувати щось своє. Якщо загубиться, то не біда, бо його багато і не шкода. Ціна дуже доступна за таку кількість усілякого.- Достоинства:
- Легкий, різнокольоровий, безпечний для дітей
- Недостатки:
- Розккидані по всій хаті =)
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Товар повністю відповідає опису. Дитина щаслива!
- Достоинства:
- Сумочка - це чудове рішення для такої великої кількості дрібненьких деталей.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Дитина залишилась задоволена.
Великий асортимент для діток, хто полюбляє рукоділля - Таміла Н***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Щиро дякую за швидку доставку. Набір просто чудовий!
- Достоинства:
- Для малечі цікавий та розвиваючий
- ХристинаОтзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Замовлення відправлено швидко. Товар відповідає картинці. Багато різних матеріалів для дитячої творчості
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Актуальний опис і заявлена ціна. Швидко звязалися і відправили. Рекомендую 100%
- Достоинства:
- Чудовий набір
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX
Чудовий набір, донечка задоволена. Замовлення прийшло швидко.
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Доньці сподобалося
- Продавец Great LUCK
СУПЕР! Дякуємо за ваш відгук, Віталій!)
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Гарний набір в сумочці. Все яскраве, багато різних деталей. Дитині сподобалося! Дякую за оперативну відправку. Менеджери приємні)
- Достоинства:
- Багато деталей
- Продавец Great LUCK
Пані ОКСАНО, щиро дякуємо, що поділились своїми враженнями від нашого товару! Звертайтесь ще до нас) З повагою магазин Great LUCK
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Все чудово, дуже багато різних деталей. Дитині цікаво.
- Продавец Great LUCK
Щиро дякуємо, що поділились своїми враженнями від нашого товару! Звертайтесь ще до нас) З повагою магазин Great LUCK
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Очікування та реальність співпали!!! Дууууже багато деталей . Політ фантазії безмежний! Донька задоволена . Особлива подяка за увагу від продавця, за відповіді на всі мої запитання, за оперативну відправку!
- Достоинства:
- У комплекті виходить набагато дешевше, ніж при покупці всіх деталей окремо. Велике та різноманітне наповнення.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Great LUCK
Наталія, щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашої роботи) Звертайтесь до нас ще)