Отзывы покупателей о Набор ковриков в ванную комнату в комплекте с ковриком для туалета Banyolin Classic Темно-бежевый 0.5х0.8 м. + 0.5х0.4 м. Vizon CLT 30

Оценка пользователей 4.68/5
  • Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 0.8 x 0.5 + 0.5 x 0.4. Основной цвет: Зеленый

Новий килимок ковзає по плитці, з попереднім Banyolin Classik, який купувала в місцевому магазині такого не було. Думала цей кращий. Як служитиме далі буде видно.

Достоинства:
    Гарний, швидко відправили
    Недостатки:
    Ковзає по підлозі
    • Продавец  SoftSteps

Дякуємо вам за відгук! В цій якості такої проблеми не повинно бути, проте на основу міг потрапити пил який запобігає гарному щепленню з підлогою, спробуйте протерти основу набору вологою ганчіркою. Ми зі своєї сторони перевіримо килимки з вашої коробки на дану проблему. Наш менеджер зв'яжеться з вами для уточнення цього питання.

• Любовь Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 1 x 0.6 + 0.6 x 0.5. Основной цвет: Фиолетовый

Килимки ковзаються на підлозі з першого дня, ще такої жахливої якості не траплялося. Зазвичай після одного року чи двох років ковзаються

• Продавец  SoftSteps

Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже цінуємо зворотний зв’язок, адже він допомагає нам ставати кращими. На жаль, це перший випадок скарги на ковзання, адже килимки з латексною основою зазвичай мають відмінне зчеплення з підлогою. Латекс, який ми використовуємо, перевірений часом і вирізняється високою якістю.

Оскільки з моменту покупки минуло вже майже рік, ми, на жаль, не можемо перевірити стан саме вашого килимка, оскільки килимки з цієї партії закінчилися. Однак наш менеджер зв'яжеться з вами, щоб детальніше розібратися в ситуації та знайти можливе рішення. Якби ви повідомили нас раніше, ми із задоволенням запропонували б обмін або повернення товару.

Зі свого боку хочу зазначити, що ми маємо багаторічний досвід користування цими килимками, і за цей час не було подібних проблем. Однак важливо пам’ятати, що іноді килимки можуть втрачати свої властивості через неправильну експлуатацію чи зберігання. Латексна основа не любить дуже високих температур та пекучого сонця.

Щоб забезпечити максимальний термін служби килимка без втрати властивостей, ми рекомендуємо після делікатного прання (до 30°C) сушити його в приміщенні або на вулиці ворсом догори, коли сонце не дуже активне. Також варто враховувати, що антиковзкий ефект може дещо змінюватися залежно від типу підлоги. Ми проводили тести на різних поверхнях (плитка, ламінат, паркет), і килимки показали чудовий результат.

Дякуємо за ваше розуміння та сподіваємося, що нам вдасться вирішити це питання на вашу користь!

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 0.8 x 0.5 + 0.5 x 0.4. Основной цвет: Темно-коричневый

Килимки відповідають зазначеним. Добре виглядають.

• Анна

Гарна якість, чудовий колір)

• Любовь Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 1 x 0.6 + 0.6 x 0.5. Основной цвет: Темно-коричневый

Гарна якість. Дуже м'які і колір гарний.

Достоинства:
    Швидко вбирає вологу і не ковзає по підлозі.
  • Ярослава К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 1 x 0.6 + 0.6 x 0.5. Основной цвет: Бордовый

Дякую за якісний товар.

Достоинства:
    Вживу килимки кращі, ніж на картинці.
  • Татьяна З***

Всё норм!

• Лариса
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 1 x 0.6 + 0.6 x 0.5. Основной цвет: Серый

Дякую за якісний сервіс

Достоинства:
    Відповідає фото і опису
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Марина М***

• Олеся М***

Дуже красиві,якісні,з візерунком.Гарно прилягають.

Достоинства:
    Ціна і якість.
    Недостатки:
    Не має.
  • Анжела А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 1 x 0.6 + 0.6 x 0.5. Основной цвет: Темно-синий

• Леся П***

Яскраві килимки, хороша турецька якість, не ковзкі. Покупкою задоволена.

Достоинства:
    Хороша якість
  • Ирина Л***

Якість відмінна

• Тарас
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 1 x 0.6 + 0.6 x 0.5. Основной цвет: Светло-коричневый

• Наида С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 1 x 0.6 + 0.6 x 0.5. Основной цвет: Голубой

Очень понравился. Хорошего качества. Рекомендую.

Достоинства:
    Мягкий, красивый, соответствует описанию.
    Недостатки:
    Нет.
  • Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 1 x 0.6 + 0.6 x 0.5. Основной цвет: Бежевый

Дуже гарні килимочки. Все чудово уже кілька місяців.

Достоинства:
    гарний, не ковзає
    Недостатки:
    нема
  • Мари
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 1 x 0.6 + 0.6 x 0.5. Основной цвет: Темно-бежевый

Все чудово, доставка безкоштовна укрпоштою. Виглядає симпатично за рахунок малюнка

Достоинства:
    Прорезинений, немаркий
  • Виктория

Коврик очень мягкий, правда мне кажется что он светлее чем на фото но это скорее всего зависит от монитора

• Игнатьева Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoftSteps. Размеры: 1 x 0.6 + 0.6 x 0.5. Основной цвет: Бирюзовый

Коврики такие как на фото, очень понравился цвет спасибо за доставку.

• Роман В***