Отзывы покупателей о Кабель шнур OnePlus USB-A to Type-C 100W SuperVooc 1,5м Красный
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Абсолютно не держит заявленные 65W, заряжает медленнее самой простой зарядки за копейки
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не соответствует заявленной мощности
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Брав для realme x2 pro. Працює
- Достоинства:
- Є швидка зарядка для realme x2 pro, довгий
- Недостатки:
- Поки що немає
- Продавец VseProVse
Ми раді що вам сподобався придбаний товар та обслуговування в нашому магазині, чекаємо на наступну зустріч. Дякуємо за відгук!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Кабель відповідає заявленим характеристикам. Швидка зарядка OnePlus працює
- Достоинства:
- Швидка зарядка працює
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
заряджає OnePlus швидкою зарядкою 65Вт, довжина 1,5м, ціна, швидко відправили
- Достоинства:
- заряджає OnePlus швидкою зарядкою 65Вт, довжина 1,5м, ціна
- Недостатки:
- за таку ціну нема
- Продавец VseProVse
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse
Заряджає, але без Warp Charge. Шкода
- Недостатки:
- Не підтримує швидку зарядку до OnePlus Nord
- Продавец VseProVse
Олександр, перевіряли перед відправкою на OnePlus 8T 65W без питань заряджав зарядкою Warp Charge 65W, можливо проблема з вашим адаптером, або з прошивкою сартфона, або інша технічна проблема, можете відправити кабель назад, ми перевіремо кабель на працездатність, робимо це під запис на камеру у відділенні НП
- Максим М***Продавец: VseProVse
Прийшов просто червоний кабель без маркувань, швидку зарядку не видавав з оригінальним блочком
- Продавец VseProVse
кабель від якого ви відмовились у точці видачі Розетки, ми отримали та перевірили на 1+7 та 1+8т працює швидка зарядка Warp Charge без нарікань, хай вам щастить!