ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Мухобойка ракетка электрическая с аккумулятором уничтожитель комаров и мух BRS Blue MIX

Оценка пользователей 4.3/5
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Пристрій добрий, якісний, працює добре. Трохи не співпадає з очікуваннями пов'язаними з відео та фото, але працює добре, що ефективно знищує комах. Є декілька не суттєвих недоліків, але вони перекриваються перевагами. Дякую за пристрій. Купив 2 пристрої і вони обидва працюють добре. Мухобійка допомогла майже вивести комах з якими дихлофос не справився.

Достоинства:
    Якість, мобільність, ефективність.
    Недостатки:
    Трохи не зручна зарядка, не працює без натискання кнопки, не можливо поставити. Не зрозумілий рівень заряду.
    • Продавец  StarLight

• Вадим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

У квартиру залітало дуже багато мух, тому ми придбали таку мухобійку, тепер вона миттєво позбавляє нас від усіх шкідників)

• Дмитрий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Шикарна штука! Одного заряду вистачає на день роботи!

Достоинства:
    Вбиває літучих комах в польоті з приємним електричним щолчком! Корисна забавка для дітей та дорослих!)))) Комарів та інших мілких, летючіх, надоїдливих комах знищує весело та задорно!
    Недостатки:
    Мух та ос тільки глушить, вони можуть отдибати пізніше, тож треба добивати на підлозі... По мухам ще й не так просто попасти, тому коли попадаєш - радості ще більше!)))))))
    • Продавец  StarLight

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Все працює, дякую за товар

• Анастасія Ф***

Не зручно заряджати
    Фактично ще треба спіймати муху і посадити її на ракетку
    Ще і бʼється током після виключення
    До того ж досить важка

• Продавец  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок. Товар повністю відповідає заявленій інформації в картоці товару. Також товар виконує свою функцію.

• Гена К***

Чудовий товар

• Владимир Г***
    Продавец: StarLight

Непонятно как перед покупкой проверить работает ли она, если продавец отправляет разряженной

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Отправили разряженную, хотя писал и просил выслать заряженной
    • Продавец  StarLight

Доброго дня!

Просимо Вас доповнити відгук на товар після того, як товар все ж таки буде Вами заряджено та перевірено.

Також хочемо Вам нагадати, що вразі чого Ви маєте як гарантію на товар, так і термін обміну/повернення. Термін обміну/повернення складає 14-ть днів. Тож вразі чого Ви зможете звернутися до нас для вирішення питання.

Доброго дня!

Дякуємо за зворотний зв'язок. Звертаємо увагу, що на момент залишення відгуку товар був Вами зазначений як розряджений, тобто його роботу фактично ще не було перевірено.

У нашій відповіді від 08.07.2026 ми вже просили Вас зарядити ракетку та перевірити її роботу, а також нагадали про можливість звернутися до нас у разі виникнення будь-яких проблем. На товар діє гарантія 3 місяці та передбачений термін обміну/повернення 14 днів.

На жаль, після цього Ви до нас не зверталися, тому ми не мали можливості перевірити товар та, за необхідності, запропонувати його заміну або інше вирішення питання.

Будемо раді допомогти, якщо у Вас дійсно виникли проблеми з роботою товару.