Отзывы покупателей о Электромухобойка ракетка ловушка для комаров и мух аккумуляторная BRS Green MIX

Оценка пользователей 3.83/5
  • Марина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Забрали замовлення, але не задоволені… Фото а ні ракетки, а ні упаковки на сайті не відповідає факту. Заявлені розміри не відповідають дійсним. Заявлено загальний розмір 51 на 21, фактично -45 на 17,5 . Розмір робочої сітки заявлено 22 на 17, фактично- 18,5 на 15 см. Раніше користувалися такими пристроями, розмір має значення. Ціна у інших продавців на ракетку таких розмірів менша. Хочеться, як на фото!

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Товар не відповідає заявленому
  • Олександр Г***

Все дуже чудово

• Тарас Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Нестандартний роз'єм для зарядки, неможливо зарядити і використовувати за призначенням

Достоинства:
    не працює
    Недостатки:
    Нестандартний роз'єм для зарядки, який може коротнуть
    • Продавец  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок! Сподіваємось, що в майбутньому вробником буде усунено даний нюанс.

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Із товаром все чудово, працює стабільно)
    Була проблема із заряджанням, так як до жодної розетки не підходить, але перехідник питання вирішив

Достоинства:
    Остаточне прощавай небажаним комахам
    Недостатки:
    Незручна зарядка
    • Продавец  StarLight

• Віталій К***

Працює добре, подобається

Достоинства:
    Нищу комарів в промислових масштабах
    Недостатки:
    Трохи зарядка недолуга, коротенька
    • Продавец  StarLight

• Галина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Купила детям две на дачу. Не работает ни одна. Заряжали по инструкции часов 8 (на ночь поставила)

• Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та вибачаємось за дефект. Питання було вирішено шляхом відправки заміни товару за наш рахунок.

• Галина Л***

Товар заменили, спасибо, все хорошо, работает!

• Люда Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Ефективна ракетка. Довго тримає заряд, лекга. Рекомендую.