- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Trouve-toi. Вес сыпучего средства: 750 г
Відповідає опису, відправили оперативно
- Аліна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Працює добре, але можна й дешевший взяти)
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Супер!
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Порошок працює,добре виводить плями з дитячих речей.Доставили дуже швидко без жодних затримок і зайвих запитань.
- КристинаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
супер! дуже якісно працює
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якісний товар, добре вивів плями на одязі
- Микита Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Застарілі плями не прибрав
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Не наше. Вес сыпучего средства: 750 г
Гарно виводить плями як на білому , так і на кольоровому одязі. Вдалося відібрати сік полуниці
- Достоинства:
- Швидко працює
- Недостатки:
- Маленька упаковка
- Ярослава К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Супер!!!
- Достоинства:
- Якісний товар.
- Продавец StarLight
- Трубина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якісний продукт, видаляє плями на дитячому одязі.
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар дієвий, інструкцію читав через камеру Гугл Перекладача. Білий рушник нарешті повернув свій колір, тому раджу всім
- Достоинства:
- Відбілює
- Недостатки:
- Інструкція німецькою, але це терпимо
- Продавец StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний сервіс та швидку доставку! Слава Україні!!!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: КлінОК. Вес сыпучего средства: 750 г
Отличный пятновыводитель, со своей задачей справляется
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Продавця рекомендую
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop
- при додаванні до машинного прання разом з пральним порошком, після того як машинка змиє пральні засоби, у відсіку залишається затверділі частки великого розміру. Якщо воно так потрапляє до барабану, може стати причиною поломки пральної машини з часом.
- не помітив жодного покращення (прав одні й ті ж самі речі).
категорично не рекомендую- Достоинства:
- жодного
- Недостатки:
- не працює, збивається в незрозумілі затверділі "кристали"
- bondart08
Наскільки я знаю то будь- які кисневі плямовивідники треба " активувати" горячою водою. Я так роблю і не маю проблем , і речі ідеально чисті. Треба кип'ятком залити порошок, піде процесс, потім розбавити можна холодніше. У цій воді замочити брудні речі , а потім прати. Чи ту " автивовану" суміш додати до машинки прямо у барабан з речами
- Віта Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop
Чудовий засіб!
- Дарина О***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все ок, але інформація на товарі лише німецькою мовою.
- Антон Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Порошок гарний , все відмиваю
Якість відмінна- Продавец StarLight
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop
Отличный порошок
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Вигідний засіб. Гарно пере за свої кошти
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Продукт нормальний, але якщо чесно наступний раз куплю в іншого продавця за 200грн
- Достоинства:
- Порошок нормальний.
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Богдан!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop
Дуже ввічливий, порядний продавець. Щодо товару- з цим засобом вже знайома давно , дуже ним задоволена , найкращий з тих , якими користувалася.
- Достоинства:
- Виводить даже старі плями
- Недостатки:
- не виявили
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop
Дружина задоволена, просить замовляти тільки цей плямовивідник) речі дісно чисті
а ще ним гарно відмивати нагар зі сковорідок (просто замочувати на кілька годин) - Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Отличный пятновыводитель! Соотношение цена качество
- Продавец StarLight
Алла, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Марго М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Це кращий кисневий порошок з усіх в цій ціновій категорії. Я задоволена. Відбіилив навіть носки сина після футболу.
- Достоинства:
- Якість висока, грамовка, ціна, обслуговування
- Продавец StarLight
Маргарито, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Купив матері, їй подобається
- Продавец StarLight
Олександр, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop
Швидка доставка. Приємне спілкування. Дякую
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop
Гарний
- Достоинства:
- Видаляє плями
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop
Все чудово. Дякую.
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop
Хороший пятновыводитель. Можно добавить немного питьевой соды для усиления эффекта в раствор с замачиваемым бельем
- Бурлакова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TIODIMARKET. Вес сыпучего средства: 750 г
супер качество!
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: A-Z house
Чудовий засіб,гарно справляється зі своєю задачею!
- Достоинства:
- Речі гарно відпирає
- Продавец A-Z house
Дуже дякуємо Вам за відгук ❤️