- AI аналіз відгуків33 відгуки: переважно позитивний (близько 86% позитивних, 8% негативних, 6% нейтральних)Виберіть, щоб дізнатися більше
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Галина якість,різноманітні фігури,на 8 місяців, трохи рановато,але із дорослими донька залюбки намагається сортувати деталі,пахне приємно.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Ніна О***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Подарунок дитині сподобався, гарний сортер, всього багато
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
- Люба Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Классная. Малыш просто в восторге от неё. Постоянно играет.
- Дарина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Загалом дитина легко почала грати, розставляти по місцях але трішки губилась бо колір відрізняється фігурок від тих що на дощечкі.
- Достоинства:
- Чудова гра для розвитку)
- Недостатки:
- Відрізняється колір предметів на дошці і самих фігурок, що збиває дитину у пошуку.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дитина дуже сподобалася, зараз якраз їй подобається усе кольорове і маленьке))
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Класна іграшка
- Антонина М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дуже якісні і цікаві фігурки. Рекомендую
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Все виконано надійно, дитина задоволена.
- Достоинства:
- Якісні матеріали, гарний дизайн, яскраві кольори
- Анжела К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Чудовий сортер , зацікавленість дитини на всі 100, для вивчення , моторики , логіки підходить супер
- Оксана І***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Доброго дня! Дякую за розвиваючий сортер. Дитині дуже сподобався! Доставка була швидкою та вчасно, всім задоволена.
- Елена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Гарна розвиваюча дошка,зручно навчати дитину,яскраві кольори заохочують дитину для навчання
- Достоинства:
- Зручна для навчання
- Продавец FlamesShop
Доброго дня, Олена. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашої логічної дошки. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Вікторія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дуже класна і розвиваюча іграшка для дітей
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Чудова дошка. Гарна якість. Швидка доставка. Купувала на подарунок, тепер думаю кому ще таке подарувати))
- Роман В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Задоволений на 100%
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Купувала на подарунок.
Дуже задоволені)
Швидка та якісна доставка. - Яна І***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Все чудово,дитина задоволеня
- Достоинства:
- Різноманітна
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Нам 1.3, решили купить эту доску. Сыну нравится - это главное. Качество хорошее, отправили быстро. Советую!)
- Достоинства:
- Быстро доставили, качество игрушки
- Лысенко П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Цікава гра , дарували племіннику
- Екатерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Прикольная развивашка: и рыбалка,и счёт,и профессии,и фрукты - много позиций, ребёнку очень понравилось! Универсальный и классный подарок для детей!
- Продавец FlamesShop
Щиро дякуємо Вам за ваш відгук та за високу оцінку нашого товару та магазину. Ми раді, що вам сподобався наш сортер. Ваш досвід дозволить іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Дмитро О***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
В живу набагато менший товар ніж на малюнку. Але в цілому дитина задоволена , але є але…
Забравши з Розетки замовлення приїхали додому і відкрили подарунок. Як виявилось однієї деталі не вистачає , а саме цифри «10».
Дуже не приємний осад лишився і прикро що відправник не перевіряє комплектацію перед відправкою .
Було б добре отримати цю не вистачаючи деталь , але скоріш за все це не можливо.
Тому рекомендувати не буду- Достоинства:
- Недостатки:
- Не повна комплектація товару
- Продавец FlamesShop
Доброго дня, Дмитро. Дуже прикро, що ви залишились невдоволеним , адже багато покупців високо оцінили якість та функціонал розвивальної дошки. Розміри відповідають фото, так як на зображені живе фото товару , також в описі вказані характиристики та розміри. Всі деталі йдуть в зіп-пакетах , які ми не вскриваємо , адже ви купляєте новий товар з повною комплектацію. Менеджер зв'яжеться з вами для вирішення вашого питання.
- Вишквар А***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Іграшка дуже класна, гарної якості, дитині дуже подобається
- Достоинства:
- Гарна якість
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Іграшка сподобалась, гарної якості. дитині цікаво гратись.
- Володимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Цікава дошка для розвитку дітей.
- Оля Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Іграшка супер. Дякую.
- Достоинства:
- Дуже цікава.
- Кристина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Купляли на подарунок. Швидко відправили , якість чудова
- Достоинства:
- Якість, швидка доставка
- Гончаренко А***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Все супер, малюк задоволений
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Все прийшло швидко? Хороше пакування, іграшки належної якості
- Достоинства:
- Хороша якість
- Юля Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дуже хороша, якісна і цікава іграшка. Малечі сподобаоась
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Пришло не то что в заказе. Брали на подарок, поэтому не принципиально, но это не честно.
- Достоинства:
- Качество хорошее, быстрая доставка
- Недостатки:
- На фото товар был другой
- Продавец FlamesShop
Доброго дня) Перевірили опис та фото. Все відповідає товару. Дошка 7 в1 ( вчимо цифри та арифметчні дії, фрукти, тварини, транспорт , родину, та професії) Рибалка з вудочкою в комлпекті. Ми з вами зв'яжемося, очікуйте . В випадку чого зробимо повернення коштів. Ми цінуємо наших покупців і завжди йдемо на зустріч.
- Артем С***
Фрукти інші, під фігурками немає надписів українською мовою.Внизу де траспорт - останній фугурки інші: у вас на фото на сайті там корабель і ракета, а прийшло пожежна машина і трактор. Фігурки тварин інші. Як же ви так порівнюєте ?
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Прийшло швидко, відповідає опису. Малечі сподобалось
- Продавец FlamesShop
Тетяна, дякуємо за відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам сподобався наша дошка. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Це чудовий спосіб поєднати розвагу з навчанням :)
+ до всього цього швидка доставка і якість товару.- Продавец FlamesShop
Дякуємо за відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам сподобався наш товар. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дитині дуже сподобалось! Швидка доставка,гарна якість.
- Продавец FlamesShop
Дякую за ваш відгук. Раді, що вам сподобався наш товар - сортер Монтессорі , логічна дошка для дітей. Ми завозимо тільки якісні товари та забезпечуємо доступні ціни для наших покупців. Чекаємо знову вас в нашому магазині
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дуже хороша іграшка
- Достоинства:
- Швидка доставка,якість
- Продавец FlamesShop
Дякую за ваш відгук. Раді, що вам сподобався наш сортер 7в 1 логічна дошка для дітей. Ми завозимо тільки якісні товари та забезпечуємо доступні ціни для наших покупців. Чекаємо знову вас в нашому магазині
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дуже якісна і корисна гра для дітей . Зараз вчимо рахувати , та професії. Малюку цікаво . Дошка яскрава , деревʼяна , усі слова українською мовою
- Достоинства:
- Багато зон . Родина , фрукти, цифри, професії, транспорт …
- Продавец FlamesShop
Дякуємо за відгук. Ми раді, що вам і дитині сподобалась логічна дошка сортер. Чекаємо знову вас в магазині. Вдалих покупок.
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Гра класна. Внуку сподобалась!
- Достоинства:
- Все разом: гра і навчання.