Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Сушилка для посуды металлическая двухъярусная Bawl Rack 42 х 39 х 23.5 см органайзер для сушки тарелок чашек кухоных приборов Черная

Оценка пользователей 4.5/5
  • Антон А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK

Сушарка зроблена з тонких металевих трубок, виглядає не надійно, дуже крива, піддони зроблені з тонкого пластику
    В комплекті немає тримача для приборів і дошок.
    Не рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Товар повністю
  • Римма Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK

Очень понравилась, красивая и устойчивая, легко собирается. Только почему-то один поддон.

Достоинства:
    Устойчивая и красиво смотрится, аккуратная
    Недостатки:
    Один поддон
    • Продавец  EKILIMOK

Дякую за ваш відгук. Піддони 2 штуки, вони просто щільно з'єднані між собой.

• Віта К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK

Брала сушарку десь днів 10 тому.Впринципі я задоволена сушаркою,те що я хотіла!Якраз для моєї кухні!

Достоинства:
    Просто подобається
    Недостатки:
    Піддони дуже тонкі
  • Артем Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK

Гарна сушарка, нічого зайвого та багато місця для речей . Додали в комплект декілька деталей, якщо щось не підійде. Дуже зручна.

Достоинства:
    2 піддони
    Недостатки:
    Хочу щоб ніжки були з гуми та не ковзали.
    • Продавец  EKILIMOK

Дякуємо за ваш відгук. Приємного користування!

• Влад К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK

Брав нещодавно,стійки з регулюванням висоти,якщо не придиляти уваги на піддоні для збирання води,то в цілому все гарно.

Достоинства:
    Двухрівнева,невелика.
    Недостатки:
    Криві подони для збирання води,
  • Ирина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK

Брала из-за наличия 2 поддонов. Не совсем нравятся навесные ячейки для ножей и досок. Но,я заменила их от старой сушилки Пока всё нравится: и красиво,и практично. Посмотрим: насколько ее хватит.