Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Зарядна станція Bluetti AC50S 500Wh/300W

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VPspares

Працював відміно більше року. Наразі перестав разяджатися від мережі. Що можно зробити?

• Волков А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VPspares

За рік користування двічі виходила з ладу

Недостатки:
    Часто ламається
  • Волков А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VPspares

Через місяць перестав заряджатися від мережі

• Продавец  VPspares

Вийшов з ладу зарядний пристрій. Сама станція справна. Завод виробник надіслав нам зарядний пристрій і ми передали його клієнту. Проблема вирішена.

• Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: VPspares

Станция не очень. Работает нормально в принципе,тянет холодильник самсунг. Холодильник только сразу нужно замерять пусковой ток. 80% не потянет холодильников.у меня в холодильнике инверторный двигатель и он как оказалось имеет плавный пуск . Начинает с 80 ват до 155 ват, после часа работы 70ват . С простоями хватает на 7 часов. 2й раз я бы точно не купил из за недостатков и цены нынешней.

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Много как по мне недостатков
    1. Зарядное устройство огромное выдаёт при зарядке нещасных 80 ват ,греется очень сильно.
    2. С нашими реалиями станция некчомная.Заряжается около 7 часов.
    3. Цена .
    • Продавец  VPspares

У холодильника компресор на старті видає 1-1,5 кВт при потужності інвертора станції 300 Вт. Тобто станція аж ніяк не пристосована для підключення холодильника. І ця ініа вказана в роздрукованій пам'ятці, яка йшла зі станцією. Якщо одного разу там пів плати вигорить при підключенні холодильника - ніхто її вам бескоштовно ремонтувати не буде. "Грубе порушення правил експлуатації".

• Виталий

Уважаемы продавец Во первых станция имеет защиту от перегрузки. Во вторых вы не внимательно прочитали отзыв в котором я написал что замерял пусковой ток которого нету потому что имеет плавный пуск.

• Женя Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VPspares

Пишу как человек купивший его месяц назад для игрового ноутбука Lenovo legion 5 3050ti
    Подключаю к нему лишь ноутбук
    Модем/роутер питаются от повербанка
    К ноутбуку подключены лишь нужные аксессуары( мышь,наушники и то без проводные)
    Держит от 4 часов в Dota 2, мой ноутбук берет во время игры 60-90w(как пишет индикатор на станции).
    Во время игры берет 60-90 если альтабаться и сидеть допустим в браузере то 40-60
    Если берете эту станцию для ноутбука и хотите что бы станция работала дольше на заряде то выключите в ноутбуке save battery ( это когда ноутбук не заряжается до 100% на зарядке тем самым продлевает эксплуатацию батареи)

• Денис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VPspares

Дякую продавцю! Пристрій прийшов в цілісності та справності. Заряджає, тримає заряд та заявлене навантаження. Всі виходи та входи працюють.

Достоинства:
    Компактний, зручний, вистачить зарядити кілька ноутів, заживити роутер, телевізор.
    Робочий комп теж зажив без проблем, який тягне 120Вт
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  VPspares

Дякуємо за відгук)

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VPspares

Як купив був тільки один шанс випробувати, але усе добре, дякую!

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VPspares

Станція сподобалась, заряджання трохи більше 4 годин, використовувалась для роутера, струменевого принтера та заряджання 2 ноутів. Справилась супер, своїх коштів вартує.

Достоинства:
    Якісна збірка, якісне пакування, кабелі в комплекті всі необхідні.
    Недостатки:
    Дисплей трохи не зрозумілий, аби просто відсоток поточної зарядки і час роботи при навантаженні.
    • Продавец  VPspares

Дякуємо за відгук. Не ми її виробляли, але менше з тим)) Головне, не перевантажуйте. Сукупне споживання під'єднуваних приладів - не більше паспортних 300 Вт.

• Дмитрий Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VPspares

Это уже вторая зарядная станция отлично работает при нагрузке 100W отработал 4 часа и еще остался заряд

Достоинства:
    Все отлично работает. Подходит для работы котла Saunier Duval
    Недостатки:
    не обнаружил
  • Вячеслав

Станція чудово працює.