Отзывы покупателей о Чудове Чудовисько. Книга 1/Дерманський Сашко/978-966-7047-63-6

Оценка пользователей 4.14/5
  • Майя Б***

Не можу не написати. Книга нижче, ніж "так собі". Не сподобалась. Особливо фінал. Дитина сказала, що фінал дивний. Він не просто дивний, його неприємно було читати, і не думаю, що саме так варто було закінчувати казку. Не смішна, як писали у відгуках, і взагалі дивно, що так багато схвальних відгуків. Інші частини купувати не буду.

• Таня Д***

Дуже гарна та цікава книжка, читали з захопленням.
    Рекомендую.

• Анна П***

Книга так собі, юмор якийсь пострадянський. Не для сучасних дітей.

• Мариша А***

Чудова книга

• Екатерина К***

Большая книжка с приключениями. Подойдёт для младших классов. Купила три части,дочка в восторге

Достоинства:
    Цена
  • Александр К***

Интересная книга, пришла быстро, ребёнок в восторге! Рекомендую

• Євген Г***

Ребёнок не любил читать книги, пока не взял эту книгу в руки. Принёс книгу в понедельник, в пятницу утром сын попросил купить вторую часть. Очень доволен книгой и писателем. Куплю вторую и третью часть обязательно.

• Иван О***
    Продавец: Rozetka

Взагалі відчуття від вже 2х книг цієї серії дуже позитивні. Будем купляти і третю, але батькам потрібно враховувати, що в книзі присутні достатньо страшні для дітей моменти. В першій частині є упир, який вночі приходить до дівчинки і п"є її кров і цей момент викладений автором достатньо майстерно, але якщо ви читаєте це дитині на ніч, то маєте враховувати її здатність з цим потім спати ))
    В другій частині, взагалі, є потерчата. Якщо хтось не знає, то це діти які померли нехрещеними або народились мертвими, демонічна істота, цьому автор теж приділяє забагато уваги, доводиться імпровізувати під час читання, щоб не травмувати дитину.
    Ні в якому разі не відмовляю від придбання, але вважаю, що це треба враховувати.

Достоинства:
    Цікава історія, гарно написано, дітям подобається
    Недостатки:
    місцями занадто страшна
  • Наталия
    Продавец: Rozetka

Эта книга очень понравилась сыну-первокласснику.Читали по вечерам вместе.Актуальна, легко написана для современных детй.Жанр-приключения маленькой Сони и Чу.Особенно понравилось, що действия происходят сл школьными друзьями .Книга на укр. языке, читается легко.Рекомендую.

Достоинства:
    Одна из любимых
  • Бойко А***
    Продавец: Rozetka

Очень хорошая книга. Читаю с удовольствием. Желаю и вам её прочитать оно того стоит

Достоинства:
    Хорошо читается и большой шрифт
  • Виктор

Когда будет

• Валерія

Натисніть на кнопку "Повідомте, коли з'явиться" і вам прийде сповіщення на пошту, коли товар буде в наявності.