Отзывы покупателей о Отпугиватель собак Super Ultrasonic Dog Chaser ультразвук для собак - устройство для отпугивания, фонарик, + функция тренировки, черный (Double)

Оценка пользователей 4.58/5
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Перепробовал на многих собаках - работает

Достоинства:
    Выполняет свои функции
  • Екатерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Получила товар быстро. Не ожидала такого эффекта. Но отпугиватель отлично работает на нужную собаку (уже неделю примерно)

Достоинства:
    Удобно держать в руке. Со своими функциями справляется
    Недостатки:
    Пока нет такого
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

працює добре! тепер моя дитина не боїться йти по вулиці повз собак!

Достоинства:
    зручний
    Недостатки:
    не знаю
  • Юлія П***

Дякую. Все добре

Достоинства:
    Товар прийшов швидко. Випробувала на бродячій собаці. Працює. Відлякав
    Недостатки:
    Ще не помітила
  • Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Працює добре собак відлякує. Але на одну на роботі (на саму злу) чомусь не діє. Більшість втікають від нього.

• Валерія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Все працює, можна спокійно та безпечно пересуватись містом

Достоинства:
    Є ліхтарик
  • Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Користуюсь вже деякий час — дуже сподобався відлякувач. Компактний, зручно лежить у руці, є яскравий ліхтарик і функція тренування собаки. Ультразвук реально працює, особливо під час прогулянок, коли трапляються агресивні собаки. Пристрій простий у використанні, батарейки вистачає надовго. За свою ціну — чудова річ для безпеки та спокою. Рекомендую!

• Нина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

В описі товару на сайті показано за що відповідає яка кнопка зовсім не з тим описом який ви надсилає!! як споживачу зрозуміти, крім фонарика, як ним користуватися!!! Інструкція яку вклали до товару то взагалі знущання над споживачем, то яка мова?

Достоинства:
    Поки не бачу
    Недостатки:
    В отриманому пристрої позначки не відповідають опису позначкам вказаному в додатку до характеристик товару
    • Продавец  GETLUX

Добрий день! Перевіримо інформацію у описі, перепрошуємо за незручності. Light - це фонарик, train - режим тренування, chaser - режим відлякування. Якщо у Вас залишились запитання щодо користування - напишіть нам у чат та з Вами звʼяжеться наш менеджер.

• Олександр Ч***

Товар відповідає описаному

• Сергій Д***

Працює ,купував дружині тепер спокійно ходить ,відлякує задовільно

• Галина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Дякую,дуже сподобався! Працює, зручний!

Достоинства:
    Легенький,дійсно відлякує собак!
  • Алла Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Чудовий відлякувач. Все працює.

Недостатки:
    Поки не знайшли.
  • Андрей Т***

Все працює, дуже вдячний

Достоинства:
    Все як у описі
  • Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Замовляв для дитини. Працює на відмінно. Малий задоволений. Тепер може гуляти спокійно. Дякую за якісний товар.

Достоинства:
    Відповідає своїм вимогам. Радіус дії сигналу.
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Олександр Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Чудовий відлякувач за свої гроші.

Переваги:
    - Має лазер для наведення на голову собаки та блимаюче світло для більшого відлякування
    - Можна використовувати як ліхтарик
    - Чудово виконує свою функцію
    - Компактний
    - Зручний у використанні
    - Має кілька режимів роботи:
    Відлякувач "Chaser"
    Тренування "Train"
    Світло "Light"

Недоліки:
    - Має одноразову сольову батарейку типу крона, краще докупити батарейку яка заряджається від тайпсі
    - Для мене шрурочок на руку часто заважає (шнурок можна зняти)
    - Має ребристітсть тільки з лівого боку, що робить комфортним у використанні тільки для правої руки
    - Погано працює на великих собак.

• Вікторія О***

Швидко доставили,потужний.

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Відсутні
  • Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Відлякувач від собак якісний, перевірив на трьох, діє ефективно.

Достоинства:
    Працює добре
    Недостатки:
    Недоліків не бачу
  • Антон К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Велике дякую за товар. Працює справно без нарікань. Люди задоволені, а собаки не дуже.

• Вероніка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

гарний, на собаках ще не пробувала. але ліхтарик працює, на режимі відлякування - чути писк і є червона лампочка. сподіваюсь, спрацює на собак

Достоинства:
    легка вага
    Недостатки:
    трохи завеликий, але не критично
  • Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Чим ближче до собаки, тим краще, собака підійшла, натиснули разок, собака закивала п'ятами

Достоинства:
    Працює
  • Микита Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Працює добре, мінусів не бачу

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Брав для того щоб спокійно вигулювати свою собаку, в перший же день випробував одночасно на п'яти дворових собаках які завжди тусувались під під'їздом і не давали спокійно вигуляти свою собаку, відверто кажучи такого ефекту не очікував, пристрій дуже ефективний. Доречі моя вівчарка зовсім ніяк не реагує на нього. РЕКОМЕНДУЮ!

Достоинства:
    не дорогий та ефективний
    Недостатки:
    відсутні
  • Светлана К***

Свою функцію виконує добре

• Діана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Цілком хороший відлякувач, сьогодні допоміг мені, тестувала все працює

Достоинства:
    Відповідає опису, поміщається в сумочку
    Недостатки:
    Поки не бачу
  • Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Відповідає опису та заявленим функціям. Собаки реагують та тікають піджимаючи хвіст.

Достоинства:
    Батарея
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Загалом хороший відлякувач, як за свої гроші. Для людини відчувається, як писк комара. Відлякує навіть на більшій відстані ( > 10м)

Достоинства:
    Недорого. Хороша якість
    Недостатки:
    Реагує не на всіх собак
  • Наталія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Замовлення прийшло дуже швидко,про сам пристрій сказати нічого не можу,так як ще не користувалась.Але продавець вже цікавився чи підійшов товар,приємно.

• Эльнара З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Ультразвуковой отпугиватель собак ZF-853 удобный и простой в использовании. Компактный, легко помещается в руке или кармане. Есть кнопка включения фонарика и режим отпугивания (Chaser). Ультразвук помогает держать агрессивных или бродячих собак на расстоянии, что полезно при прогулках или поездках на велосипеде.
    Фонарик — дополнительный плюс, особенно вечером. Работает от батарейки, расход энергии небольшой. Корпус пластиковый, но достаточно крепкий.

Достоинства:
    Полезное устройство для защиты от собак,особенно в местах,где их много
  • Бондаренко К***

Гарна якість

• Продавец  GETLUX

Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX

• Олександр Г***

Все добре. Працює

• Данил

Хороший пристрій.

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Відлякувач працює добре, собаки переставали гавкати та відбігали. Шкода, що не на акумуляторі, але батарейка йде у комплекті, і це зручно. Можна одразу перевіряти прибор.

Достоинства:
    Працює, недорогий.
    Недостатки:
    Не дуже зручно вставляти батарейку, але закріплюється вона міцно.
    • Продавец  GETLUX

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Відлякувач свої функції виконує. Наразі нарікань немає. За свої гроші - норм!

• Інна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Відлякувач прийшов швидко. Все працює відмінно. Все відповідає опису. Перевіряли на собаках, все працює

• Валентина П***

Гарний товар. Навіть кішку відлякую

• Оксана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Товар в належному стані, все працює, дякую