- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 175 x 210
В этом магазине всё СУПЕР. Спасибо огромное
- Достоинства:
- Качество, красивое, адекватные цены
- Недостатки:
- НЕТ
- Продавец Gentle sleep
Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 175 x 210
В последнее время прям "припала" на этот магазин.
Постельное поменяла и себе, и маме. Ну очень всё нравится: всё натуральное, не линяет, цены адекватные.
Спасибо огромное- Достоинства:
- Красивое и качественное
- Недостатки:
- Неееееет
- Продавец Gentle sleep
- Сухих М***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 145 x 210
Відмінно, гарний матеріал
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 200 x 220
Дуже задоволені,якість просто вауууууу,приємна на дотик ,рекомендую
- Достоинства:
- Гарний пошив
- Недостатки:
- Немаєш
- Продавец Gentle sleep
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 200 x 220
Ковдра топ за свої гроші
- Достоинства:
- Тепла, велика
- Світлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 155 x 215
Гарна підковдра. На дотик- натуральна бавовна. Колір немаркий. Купувала військовим.
- Достоинства:
- Натуральний склад
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец Gentle sleep
- Юля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 145 x 210
Все чудово, дякую
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 145 x 210
Натуральна, не надто тонка тканина. Після прання при 40 градусах не полиняла. Маю надію, що довго прослужить. Як по мені, то вживу виглядає краще, ніж на фото.
- Достоинства:
- Якість тканини, ціна
- Продавец Gentle sleep
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 200 x 220
мені сподобалось те, що молнія на всю довжину
- Дмитрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 145 x 210
Все добре
- Зоя І***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 200 x 220
Чудова підковдра.
Дуже якісна тканина.
При пранні не змінює колір.
Упаковане і замовлення було дуже гарно, можна на подарунок купляти постільну білизну в цього продавця, в мене було два замовлення і обидва були запаковані дуже гарно.
Підковдра має потаємну змійку, яких майже непомітно. Я дуже задоволена.- Достоинства:
- Дуже гарна та якісна
- Недостатки:
- Не знайдено
- Продавец Gentle sleep
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 155 x 215
Дуже гарна якість.
- Антон П***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 175 x 210
Шикарна підковдра, замовив ще одну.
- Достоинства:
- Ідеально підходять розміри, приємний матеріал, не помічено дефектів.
- Недостатки:
- Доводиться купувати ще, бо дуже комфортна
- Продавец Gentle sleep
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 175 x 210
Все поки не погано
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 155 x 215
Згідно опису
- Ксенія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 200 x 220
Гарна якість. Окремо дякую за упакування
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 145 x 210
Все сподобалось...
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 155 x 215
Півковдра опису відповідає. Акуратно пошита, гарно запакована. Дякую!
- Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 145 x 210
Все сподобалося, дякую!
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 145 x 210
Чудова тканина
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 155 x 215
Чудова та приємна тканини
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 145 x 210
Хороша якість ,симпатичний візерунок
- Недостатки:
- не знайшла
- Продавец Gentle sleep
- Виктория Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 145 x 210
Ок
- Достоинства:
- Норм.
- Недостатки:
- Нет.
- Продавец Gentle sleep
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 155 x 215
Дуже сподобався колір. Розмір, як заявлено
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 175 x 210
Підковдра якісно виконана. Застібка-блискавка, якісний пошив. Миле пакування, можна було б брати на подарунок, якби не велике "Але"! Колір другої тканини (не гілочки) не відповідає заявленому на промо-фото. Геть інша фактура малюнку, типу рогожки. Через це комплект виглядає похмуро і нуднувато, як на мене. І найнеприємніше, що продавець про це не попередив, що буде інше забарвлення. Адже я б обрала інший варіант. Скажімо так, ціна на повний комплект білизни не найбюджетніша, тому хотілося б отримувати саме те, що обрав. Або хоча б попереджували про зміни.
- Достоинства:
- Якісна тканина, гарне пакування
- Недостатки:
- Не відповідає фото, не попередили про зміну
- Продавец Gentle sleep
Доброго дня, шановна Наталія!
Просимо вибачання за ситуацію, що склалася (
Це просто недопустимо і ми це розуміємо.
В якості компенсації просимо обрати підковдру в якості подарунку. Наш менеджер надіслав Вам на вайбер принти що є в наявності. Оберіть, будь ласка, що Вам більше до вдодоби.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 155 x 215
Замовив з цим малюнком. Написали, що не має, надіслали з іншим.
Дякую. Тканина супер. Все сподобалось.- Недостатки:
- Довго чекав замовлення
- Продавец Gentle sleep
Доброго дня, шановний Олександр! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)