- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер пододеяльника: 200 x 220. Спальный размер: Евро
Відмінно
- Продавец Gentle sleep
Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)
- Інна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер пододеяльника: 200 x 220. Спальный размер: Евро
Дуже хороший комплект.
- Продавец Gentle sleep
- Лилия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер пододеяльника: 175 x 210. Спальный размер: Двуспальные
Бельё очень красивое.
- Продавец Gentle sleep
- Гізелла Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер пододеяльника: 200 x 220. Спальный размер: Евро
Дякую за гарну упаковку.
- Достоинства:
- Дуже гарна.
- Продавец Gentle sleep
- Крістіна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер пододеяльника: 200 x 220. Спальный размер: Евро
Швидка доставка, якість комплекта і пакування на висоті!) Дуже задоволена, рекомендую як собі так і на подарунок
- Продавец Gentle sleep
- Адріяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер пододеяльника: 175 x 210. Спальный размер: Двуспальные
Я замовляла 8 жовтня, було інше фото комплекту,але мені і цей колір підійшов
- Достоинства:
- Недостатки:
- Відправили не туди.Уважніше дивіться на адресу.
- Продавец Gentle sleep
Доброго дня!
Щиро перепрошуємо за ситуацію з адресою доставки — прикро, що сталася така помилка
Також дякуємо, що звернули увагу на фото — справді, на сайті відбулася заміна зображення, і ми щиро перепрошуємо за можливе непорозуміння.
Раді, що вам усе ж підійшов колір та якість виробу
Дякуємо за розуміння і за те, що обрали нашу продукцію!
- Анжела Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер пододеяльника: 2 x 155 x 215. Спальный размер: Семейные
Якість чудова!
- Продавец Gentle sleep
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер пододеяльника: 200 x 220. Спальный размер: Евро
Так виглядає якість, яку неможливо не помітити.
Рекомендую!- Достоинства:
- Продавец Gentle sleep
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер пододеяльника: 2 x 145 x 210. Спальный размер: Семейные
І якість і колір супер!
- Продавец Gentle sleep
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер пододеяльника: 155 x 215. Спальный размер: Полуторные
Замовляла постільну білизну на цій сторінці тиждень тому. Білизна була іншого кольору, ті фотографії продавець видалив. Викладаю фото того, що я замовляла, і того, що прийшло насправді. Будьте готові до сюрпризів. Якість тканини начебто хороша.
- Продавец Gentle sleep
Доброго дня! По даній позиції вдійсності були змінені фото, але пізніше, ніж Ви сформували замовлення. Вам відшито постіль, яку Ви замовили. Скрін фото, на жаль, не можемо прикріпити до відповіді, тому продублюємо Вам в особисті повідомлення.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер пододеяльника: 155 x 215. Спальный размер: Полуторные
Очікування- реальність зовсім інша!
- Достоинства:
- Тканина дуже жорстка
- Недостатки:
- Зовсім інший колір ,і малюнок
- Продавец Gentle sleep
Дякуємо вам за зворотний зв’язок
Нам дуже шкода, що ваші очікування не співпали з реальністю. Звертаємо увагу, що бязь є щільною натуральною бавовняною тканиною — на дотик вона може здаватися жорсткішою, особливо до першого прання, після якого тканина стає м’якшою.
Щодо кольору та малюнка: відтінок може дещо відрізнятися залежно від освітлення та налаштувань екрана, а масштаб принту змінюється залежно від розміру виробу. Дякуємо, що поділилися вашим досвідом — ми обов’язково врахуємо це та доповнимо фото більш детальними зображеннями.
Якщо бажаєте — напишіть нам у приватні повідомлення, ми з радістю допоможемо підібрати варіант, який вам більше підійде