Отзывы покупателей о Пододеяльник Бязь Fern leaves 155*215 см Серый с кремовым

Оценка пользователей 4.95/5
  • Елеонора Е***

Все супер

• Продавец  Gentle sleep

Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Володимир С***

Все чудово

Достоинства:
    Недостатки:
    НЕМАЄ
    • Продавец  Gentle sleep

• Оксана О***

Чудова якість!!!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 200 x 220

Дуже задоволена покупкою! Простирадло приємне на дотик, тканина щільна і дихаюча. Після прання колір не потьмянів, а розмір залишився таким самим, не «сіло». Спати на ньому — одне задоволення. Окремо відзначу якість швів, усе прошито ідеально. Дякуємо!!!

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 175 x 210

Гарна півковдра, на змійці.

• Валентина П***

Сподобалось Дякую.

Достоинства:
    Якість .Забарвлення Гарний пошив.
    Недостатки:
    Прийшло сіре з сірим, а не сіре з кремовим,як вказано в замовленні.
  • Светлана Т***

Красивый, качество отличное.

• Марина К***

Гарна якість.

Достоинства:
    Натуральна тканина
    • Продавец  Gentle sleep

• Наталья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 175 x 210

Гарна підковдра, приємна на дотик.
    Персонал магазину, налаштуваний догодити клієнту. Дякую

• Ірина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 145 x 210

Дуже якісне, гарне. Раджу всім.

• Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 200 x 220

Задоволена товаром. Сподобалось все, починаючи з пакування в подарункову упаковку з чудовим бантиком.

Достоинства:
    Натуральна тканина, підійшло за розміром
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  Gentle sleep

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 145 x 210

Замовляла окремо простирадло на резинці, наволочки і підковдру окремо два простирадла - все чудово, розмір відповідає заявленому, тканина якісна, цупка, після прання стала м'якшою на дотик! Не було кольору ,який обрала, запропонували багато інших варіантів!
    Дякую продавцеві за якісний товар! Дуже задоволена цією покупкою!

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 155 x 215

Чудова тканина

• Галина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 145 x 210

Хоч вислали не того кольору,але дуже сподобалось))дякую

• Продавец  Gentle sleep

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що вам сподобався товар, навіть попри незначну плутанину з кольором
      Ми вже врахували ситуацію на виробництві, щоб надалі все приходило саме того відтінку, який ви обираєте.

• Анатолий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 200 x 220

Задоволені. І білизною, і швидкістю доставки, і особливо - оформленням пакування. Сподобалось, дякуємо.

Достоинства:
    Якісна білизна. Виглядає краще, ніж на фото.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Gentle sleep

• Людмила Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 145 x 210

Товаром дуже задоволена,все підійшло,розмір відповідає заявленому. Якість підковдри на вищому рівні,все супер!

Достоинства:
    Якість,розмір,колір.

• Наталія К***

Товаром задоволена

Достоинства:
    Гарне оформлення з любов'ю
    • Продавец  Gentle sleep

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 200 x 220

Комплект просто чудовий, матеріал, ціна, якість супер. Дуже дякую!!

Достоинства:
    Доступна ціна

• Юлия Л***

Якість відмінна! Рекомендую