Отзывы покупателей о Наволочка Бязь Pictures of frost 50*70 см Светло серый

Оценка пользователей 4.95/5
на основе 21 отзыв
  • Наталія Т***

Дуже задоволена , тепер хочу повний комплект , якісь 5 упакування

Достоинства:
    Дуже приємна тканина ,
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Наталя Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 40 x 60

Супер!Все як завжди, пошив,тканина.Замовляла і буду замовлять.

Достоинства:
    Якісно

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 40 x 60

Нормальні наволочки, особливо сподобалось, що можна "змінювати" малюнок перевернувши на інший бік )

Достоинства:
    натуральна тканина
    Недостатки:
    трохи жорсткуватий матеріал
    • Продавец  Gentle sleep

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 40 x 60

Отличная наволочка. Правда пока не стирал и не знаю как себя поведет после стирки.

Достоинства:
    Приятный материал.
    Недостатки:
    Пока нет.
    • Продавец  Gentle sleep

• Наталя З***

Якість,ціна.

• Виктория Л***

Гарна якість

• Андрій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 40 x 60

Користуюсь півтора місяця все гуд.

Достоинства:
    Ціна, якість на рівні

• Зоя І***

Чудові наволочки.
    Дуже якісна тканина.
    При пранні не змінюють колір.
    Упаковані дуже гарно, можна на подарунок купляти постільну білизну в його продавця, до замовленнб було два і обидва були запаковані дуже грарно.
    Наволочки мають потаємні змійки, яких майже непомітно. Я дуже задоволена.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не знацшла
    • Продавец  Gentle sleep

• Костянтин К***

• Ігор Д***

Шикарні

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 70 x 70

Наволочки сподобались, малюнок як на фото, навіть трохи яскравіше, упаковано гарно, прала-не линяє, дозамовила ще й простирадло з таким принтом, рекомендую продавця

Достоинства:
    Товар якісний
    Недостатки:
    не знайшла
    • Продавец  Gentle sleep

• Світлана Р***

• Тетяна С***

Чудова тканина

• Оксана Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 50 x 70

Наволочка опису відповідає. Малюнок з обох сторін теж. Збоку на блискавці білого кольору.

• татьяна ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 50 x 70

Гарна якість, прийшло в подарунковий коробки, підійде на подарунок

Достоинства:
    Гарна упаковка

• Роман

Спасибо

• татьяна ш***

Гарна якість, прийшло швидко

• Александров С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 40 x 60

Все ок, прийшла навіть у подарунковій упаковці з бантиком)