Отзывы покупателей о Комплект блогера Ring Light (кольцевая led лампа 26 см / 20 Вт / тренога / микрофон) (2289)

Оценка пользователей 4.25/5
  • Руденко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Комплект хороший. Лампа виглядає гарно. Пульт для керування камерою телефону присутній, працює. Все поки влаштовує. Єдине що не зрозуміло, як працює мікрофон? Підключив до телефону, не чутно ні відео, ні відчутно що мікрофон працює. Хто знає підкажіть.

Достоинства:
    Гарної якості набір. Пульт керування камерою телефону є, дуже зручна фішка. Не користувався ще, тому про переваги нічого не скажу детально. Можливо з часом розгорнутіший комент напишу.
    Недостатки:
    Не працює мікрофон при підключенні до телефону, і відео в самому телефоні не чутно. Хто знає підкажіть як працює мікрофон, особливо під час стріму. Буду вдячний.
  • Анастасия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Замовляла цей комплект на подарунок дівчині, отримала в поштоматі після оплати і просто мову відняло від стану коробки нового комплекту. На вигляд цю коробку вже разів з 20 відкривали та закривали. Подарунок зіпсований

Достоинства:
    Швидко
    Недостатки:
    Зовнішній вигляд
  • Галина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Чудова лампа, відправили дуже швидко, сама вона хоч і маленька, але можна поставити і на тривогу і на штатив (які теж купувала раніше у продавця і вони топ із топів ) і вона досить яскраво світить, не зважаючи на розміри сам продавець дужееее ввічливий, і допоміг підібрати комплектуючі, бо я в цьому не сильно розуміюсь так що щиро раджу!

Достоинства:
    Дуже яскрава не зважаючи на розміри
    • Продавец  Magasiner

Ваш позитивний досвід є для нас важливим! Дякуємо за вибір наших товарів і за Вашу підтримку.

• Катерина К***

Дуже задоволена покупкою!
    Хоч лампа й невеличка за розміром, проте освітлює досить гарно. Також значною перевагою до покупки для мене була комплектація набору - лампа, тринога, мікрофон та пультик дистанційного керування камерою. Ціна смішна відносно якості набору.
    Гарно дякую!

Достоинства:
    Комплектація, якість освітлення, ціна
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Magasiner

Раді, що Ви залишились задоволені нашим товаром! Нам важливо, щоб наші клієнти були щасливі з покупками. Дякуємо за відгук!