- Валерій С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудненько
- Галина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Молоток понравился, удобно им работать,мясо не остаётся на молотке после использования.
- Достоинства:
- Достаточно тяжёлый.
- Недостатки:
- Не обнаружила
- Продавец StarLight
- Дмитро Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарний молоток
- Достоинства:
- Важкий
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
коли отримав його, ручка була зігнута трохи... Спробував вирівняти і був здивований, наскільки гнучкою виявилась його ручка. Сподіваюсь, прослужить довго
- Достоинства:
- відбиває прекрасно
- Недостатки:
- гнучка ручка
- Продавец StarLight
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Отличный молоток для отбивания мяса
- Олена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Молоток дуже гарний. Важкий. Гострі зубці. Ручка удобна.
- Достоинства:
- Дуже гарний молоток. Важкий. Гострі зубці.
- Катерина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудовий молоток, вже користувалась.
Класно, що важкий, зручно відбивати.
І ручка приємно тримається, не слизька.
Є дрібні дефекти на покритті, але на користування це не впливає.
По функціональності молоток - топ, рада, що обрала саме його.- Продавец StarLight
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якісний молоток, виконує свою функцію по відбиванню м'яса. Усе добре.
- Достоинства:
- якість, функціональність
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец StarLight
- Сергій К***
А це нічого що з цинку, цинк же шкідливий.
- Оксана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарнющій молоток, в руці не ковзає , важкенький, як має бути, гарно відбиває мʼясо. Також підходить для миття в посудомийці.
- Достоинства:
- Виправдав всі очікування.
- Дарія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороший молоток, виправдав очікування.
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Молоток крутий.
Зубці гострі, добре відбиває і розм'якшує стейки.
І сам по собі молоток красивий, стильний. Рекомендую.- Продавец StarLight
- Людмила А***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Молоток якісний, здається ніби трошки замалий, але він важкий та зручний у використанні, рекомендую
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Супер на вигляд. Точнісінько як на фото. Важкенький, як і треба.
- Алла Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарний молоток, гострий,не важкий.
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Зручний у використанні компактний молоток! Покупкою задоволена
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Класний!!!!!
- Олексій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Молоток для м'яса. Чудово відбиває м'ясо.
- Достоинства:
- Відбиває м'ясо
- Продавец StarLight
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Покупкою задоволена, відбиває чудово. Рекомендую!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Супер за ці гроші
- Алла М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Отличный молоток. Мясо отбивает чудесно. Я очень довольна.