- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качественная игрушка за свои деньги.
- Достоинства:
- Есть режим работы без звукового сопровождения
- Недостатки:
- Пока не нашла
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: For children
Дуже класна парковка) купувала ще пару місяців назад на подарунок для 2х річного хлопчика. Вчора приходили вгості до них, то мій 2х річний син грався парковкою годину підрят. Дуже цікава іграшка для дітей від 1 року, цікаво навіть просто спостерігати, як на підйомнику їдуть машинки. Тепер хочу купити таку ж для племінника, але нажаль виросла ціна, тому буду шукати в інших продавців.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже майже рік дитина грається! Гарна траса, сходи досі працюють. Єдиний мінус, що підходять тільки машинки які ідуть в комплекті, а дитина досі хоче катати і хотвілс!))
- Достоинства:
- Гарний, якісний комплекс
- Недостатки:
- Підходять тільки машинки з комплекту, всі інші не вміщяються
Дякуємо за відгук!
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Александра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цікава іграшка, гарна якість деталей та наклейок. Є інструкція як збирати та куди клеїти наклейки. Але в комплекті не було динозавра, який повинен крутитися. На фото з попереднього відгука його також немає. Хоча в інструкції, у списку деталей він є.
- Достоинства:
- Хороша якість
- Недостатки:
- Не було однієї деталі
Доброго дня! Дякуємо за зверення та приносимо свої вибачення. Згідно законодавству Ви можете повернути товар протягом 14 днів, якщо він не відповідає заявленій комплектації.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарний набір! В ньому є музика, багато машинок, механізм що підіймає машинки. В майбутньому може знайдемо другу частину конструктору, щоб питєднати і зробити мегакомплекс. Дитина в захваті! Дякую!
- Достоинства:
- Великий і цікавий
- Недостатки:
- Несумісний з машинками хотвілс
Добрий день! Дякуємо за вибір продукції ТМ Maya Toys . Дуже раді, що трек вам сподобався. Щиро дякуємо за зворотний зв'язок!