- Вікторія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Користуюсь вже майже рік, дуже зручно, в будь-яку поїздку береш і не витрачаєш час на пошуки кабелю.
Окрім телефону, ще пристосувала до лед-підсвітки ноутбуку (і жодних дротів)- Достоинства:
- Швидко заряджається, ціна
- Недостатки:
- Сябер Е***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
З листопада 2024 року постійно користуюсь повербанком, дуже швидко заряджає мій смартфон, покупкою дуже задоволена
- Достоинства:
- Легкий, мобільний, зручний
- Продавец easytell
Дякуємо! Нам дуже приємно отримати позитивний відгук:)
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: easytell. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Пользуюсь уже 3 месяца и единственное что произошло с ним, это оторвалась заглушка резиновая. А так павер хороший у меня тел. 4000mAh и мне хватает зарядить его и 2 раза наушники (там не 5000 mAh можете на него обзор найти в инет.) если вам нужен компактный павер банк тогда вам он подойдёт.
- Достоинства:
- Компактность и вместительность
- Недостатки:
- Резиновая заглушка отвалилась (((
- Продавец easytell
Ми дуже вдячні Вам за відгук! :)
- ВикторОтзыв от покупателя. Продавец: easytell. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
рекомендую как скорую помощь вне дома
- Достоинства:
- отличный банк . качество сборки ++ . очень удобно пользоваться вне дома , вес и размер маленький , в сумке не мешает . а когда надо поддержит энергией . причем явно имеет функцию быстрой зарядки
- Продавец easytell
Ми дуже вдячні Вам за відгук, та зворотній зв`язок! :)
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Свої функції цілком виконує, компактний та зручний
- Продавец easytell
Дякуємо за відгук:)
- Аниф О***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Заряжает телефон до 70% примерно, удобная штука, но 5000 точно нет
- Продавец easytell
Доброго дня, ми вдячні Вам за відгук, та зворотній зв`язок!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: easytell. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Для аварійної підзарядки підійде. В гнізді тримається міцно, але є побоювання, що якщо часто ним користуватись то через велику вагу може розшатати роз'єм на телефоні (це просто мої думки). 5000 мАп там звісно немає, але на 65% телефон зарядив.
Під час отримання був повністю розряджений, були вже сумніви щодо працездатності, думав відмовлятися, але постоявши на зарядці подав признаки життя.- Достоинства:
- Компактність
- Недостатки:
- Не дуже зручно користуватись телефоном під час зарядки
- Продавец easytell
Дякуємо Вам за відгук та зворотній звʼязок,рекомендуємо мінімізувати користування телефоном під час заряджання.
- Іван Є***Отзыв от покупателя. Продавец: ANP. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Ціна/якість співпадає
- Достоинства:
- Зручний
- Фарід Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ANP. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Мій смартфон на 4000 mah заряджає один раз з 5% до 100%(це зайняло до півтори години), заряд йде потужністю до 10 ват (як на віддачу, так і при заряджанні самого повербанку), цілком задоволений.
- Достоинства:
- Компактність
Аварійна підзарядка
Адекватна вага(не занадто легка, не занадто важка)
Німецька якість
Сам повербанк від розетки заряджається доволі швидко - Недостатки:
- Скинтей С***Отзыв от покупателя. Продавец: ANP. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Очень хорошо