Отзывы покупателей о Обучающий конструктор для радиолюбителей Arduino Starter Kit UNO R3 CH340 комплект для начинающих, кейс

Оценка пользователей 4.4/5
  • Дмитро І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ForUA

Набір класний, все в ідеальному стані)), швидко відправили. Задоволений товаром, та продавцем

Достоинства:
    Відмінний набір
  • Назар К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ForUA

Щойно отримав і розпакував. Багато всього, доведеться розбиратися що до чого.

Достоинства:
    Дуже скажемо так насичений набір.
    Недостатки:
    Немає опису складових набору.
  • Данило С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ForUA

Плата приїхала з заводським браком: не прошивається (помилка avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding).
    Я перевірив що не так, драйвери CH340 встановлені нормально, кабель замінював на завідомо справний.
    Тест Loopback проходить успішно, USB-інтерфейс живий.
    Висновок: На платі відсутній або пошкоджений завантажувач Bootloader, або несправний мікроконтролер.
    Звернувся до продавця з проханням про заміну. Продавець визнати брак відмовився, цитую - "Виробник стверджує, що це не брак, так як USB-частина плати працює коректно", сказав що я можу прошити плату самостійно ( а для цього має бути 2 плата якої в мене нема) і вимагав, щоб доставку бракованого товару назад оплачував я, якщо звісно хочу повернення коштів.
    Підсумок: Магазин не перевіряє товар перед відправкою і не несе відповідальності за якість. Категорично не рекомендую.

Достоинства:
    В цілому складові набору непогані
    Недостатки:
    бракована плата
  • Даніїл І***

Класний

• Альона К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ForUA

Замовляла на подарунок. Усе сподобалось. Дякую)

• Володимир П***

перестав працювати через два тижні

Недостатки:
    перестав працювати через два тижні
    • Продавец  ForUA

Доброго дня. Так як конструктор працював, значить мікросхеми всі були робочі. Радимо перевірити коректність і якість з'єднання радіодеталей.