- Дмитро І***Отзыв от покупателя. Продавец: ForUA
Набір класний, все в ідеальному стані)), швидко відправили. Задоволений товаром, та продавцем
- Достоинства:
- Відмінний набір
- Назар К***Отзыв от покупателя. Продавец: ForUA
Щойно отримав і розпакував. Багато всього, доведеться розбиратися що до чого.
- Достоинства:
- Дуже скажемо так насичений набір.
- Недостатки:
- Немає опису складових набору.
- Данило С***Отзыв от покупателя. Продавец: ForUA
Плата приїхала з заводським браком: не прошивається (помилка avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding).
Я перевірив що не так, драйвери CH340 встановлені нормально, кабель замінював на завідомо справний.
Тест Loopback проходить успішно, USB-інтерфейс живий.
Висновок: На платі відсутній або пошкоджений завантажувач Bootloader, або несправний мікроконтролер.
Звернувся до продавця з проханням про заміну. Продавець визнати брак відмовився, цитую - "Виробник стверджує, що це не брак, так як USB-частина плати працює коректно", сказав що я можу прошити плату самостійно ( а для цього має бути 2 плата якої в мене нема) і вимагав, щоб доставку бракованого товару назад оплачував я, якщо звісно хочу повернення коштів.
Підсумок: Магазин не перевіряє товар перед відправкою і не несе відповідальності за якість. Категорично не рекомендую.- Достоинства:
- В цілому складові набору непогані
- Недостатки:
- бракована плата
- Даніїл І***Отзыв от покупателя. Продавец: ForUA
Класний
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: ForUA
Замовляла на подарунок. Усе сподобалось. Дякую)
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: ForUA
перестав працювати через два тижні
- Недостатки:
- перестав працювати через два тижні
- Продавец ForUA
Доброго дня. Так як конструктор працював, значить мікросхеми всі були робочі. Радимо перевірити коректність і якість з'єднання радіодеталей.