Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Комплект: 4G 3G LTE мобильный интернет роутер Wi-Fi модем Verizon Novatel Wireless MIFI 7000 + 2 антенны 5 dB | Аккумулятор 4400 мАч | Два выхода под антенну MIMO| Киевстар, Life, Водафон

Оценка пользователей 4.44/5
  • Анастасия О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear

Розраховуйте , що зарядку тримає до 8 годин , а не до 12, але через 2 тижні використання взагалі щось сідає зі швидкістю світла. ( підключений лише 1 пристрій)
    Ловить гірше , ніж телефон.

• Продавец  BestDealYear

Вітаємо, термін роботи акумулятора залежить від якості покриття, чим воно гірше, тим швидше акумулятор розрядиться. В будь якому разі, якщо у Вашій місцевості не спрацював прилад, його можливо повернути.

• Микола М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear

Дуже зручно. Посилює сигнал в зоні слабкого прийому мобільного інтернету.

• Продавец  BestDealYear

Дякуємо Вам за позитивний відгук! Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас за номером вказаному в гарантійному талоні

• гавриленко о***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear

Со своей задачей справляется. Где телефон уже не ловит сеть этот малыш ещё что-то хватает

Достоинства:
    Характеристики
    Недостатки:
    Пока нет
    • Продавец  BestDealYear

Дякуємо Вам за позитивний відгук! Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас за номером з гарантійного талону.

• Дмитро Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear

Думав що буде трошки краще, з телефону роздати то буде швидше, але він краще ловить де в телефона "Е"

Достоинства:
    компакність автономність
    Недостатки:
    Критичних немає
    • Продавец  BestDealYear

Щиро вдячні за позитивний відгук! Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас за номером з гарантійного талону.

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear

Класний роутер все працює добре!

Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  BestDealYear

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear

Хоче дає інет, хоче не дає…. З телефону роздачу давати краще….

• Продавец  BestDealYear

Доброго дня, так може бути, якщо Ви користуєтесь модемом в місцях там де поганий сигнал або повністю відсутній, в місцях близьких до бойових дій. Деякі базові станції налаштовані так, що в пріоритеті в першу чергу мають мобільний телефон та надают їм перевагу. Щоб підсилити сигнал радимо використовувати виносну антену на дах ссылка, сам модем не підсилює сигнал.

• Згонник В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear

Гарно працює, навіть перевершив очікування, простий в налаштуванні. Перевірили в непростих умовах ;)

Достоинства:
    Ловить в поганих умовах навіть зі штатними антенами

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear

Краще з ним ніж без нього,але ще залежить який оператор і як мережу тримає
    Батарея десь до восьми годин тримає

Достоинства:
    Все ж таки підсилює сигнал
    Недостатки:
    Час від часу треба вимикати ,бо нагрівається і тоді не ловить
    • Продавец  BestDealYear

• Андрій Н***

Добра річ

• Сергій К***

Гарна автономність.

Достоинства:
    Аккумулятор
    • Продавец  BestDealYear

Дякуємо Вам за високу оцінку! Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас за номером з гарантійного талону.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear

Сигнал не супер але нормальний, стабільний. Різниці з антенками і без не помітно.

Достоинства:
    Працює добре.
    Недостатки:
    Прошивка за 2017 рік. Обновити через меню оновлення ПЗ не можливо.
    • Продавец  BestDealYear

Вітаємо. Оновлювати прошивку не рекомендуємо, так як Ви втратите гарантію. І навіщо її оновлювати, якщо модем Ваш добре працює. Дякуємо за відгук.

• Олег Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear

Купил в машину, и очень недоволен. Работает хуже чем обычный телефон, нахожусь в Одессе... и постояно выкидывает с сети

Достоинства:
    Недостатки:
    Очень много
    • Продавец  BestDealYear

Доброго дня, викидати з мережі може в випадку поганого покриття, тут роутер не винен, в функцію роутера не входить підсилення сигналу. Для підсилення сигналу використовують панельні антени на дах або спеціальні автомобільні антени. Телефон може дійсно краще ловити сигнал, деякі базові станції в час відключення світла налаштовані так, що надають перевагу в першу чергу телефону. Викидає з мережі оператор, не роутер. Рекомендуємо замінити оператора.

• Євген М***

Доброго!!
      Підкажіть карту якого оператора використовували?