Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Велосумка на багажник велосипеда B-Soul BC-BG-165 10L с ремнем для переноски на плече, Черная

Оценка пользователей 4.63/5
  • Валерій М***

Добра

• Продавец  Кошик Тех

Дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що велосумка Вам сподобалась. Будемо раді новим замовленням!

• Богдан Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех

Одразу зазначу, що сумка дійсно якісна. Зсередини має покриття, як у термосумок. Але ручка, що пристібається до сумки має пластикові карабіни, на вигляд не дуже міцні. Основне нарікання, це те що заявлений у назві об'єм (10L) не відповідає дійсності. Максимум 4 літри.

Достоинства:
    Зроблено якісно
    Недостатки:
    Малий об'єм, не відповідає опису.
    • Продавец  Кошик Тех

Дякуємо за відгук. Зазначимо, що об’єм у літрах не є візуальною характеристикою та не означає, що сумка має виглядати як жорстка ємність відповідного розміру.
      У велосумках об’єм розраховується як сумарний внутрішній простір усіх відділень, включно з боковими кишенями та верхньою частиною, і залежить від типу наповнення. М’яка форма сумки та подовжена конструкція не створюють «ефекту великої ємності» на вигляд, що є нормально для цього типу аксесуарів.

Габарити виробу вказані, фото реального товару присутні — це дозволяє об’єктивно оцінити розміри перед покупкою. Ваше суб’єктивне сприйняття місткості зрозуміле, однак воно не означає невідповідність заявлених характеристик.

• Костянтин Г***

Слабая молния

Достоинства:
    Да
    Недостатки:
    Слабая молния
    • Продавец  Кошик Тех

Вітаємо, Костянтине!

Дякуємо, що поділились враженням. Шкода чути про зауваження до блискавки — обовʼязково передамо ваш відгук виробнику B-Soul для врахування в наступних партіях.

Раді, що загалом товар вам підійшов. Якщо виникнуть будь-які питання — ми завжди на звʼязку та готові допомогти.

• Олег Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех

Добра сумка. Через шість місяців експлуатації не втратила ні форму ні вигляд. Кріплення до багажника надійне, тримається добре. Якщо грамотно все в ній розмістити то досить містка. Рекомендую.

Вітаємо, Олеже!
      Дякуємо за відгук і детальний опис після тривалого використання. Добре, що сумка зберігає форму й вигляд, а кріплення працює надійно. Нехай і далі служить без проблем!

• Олег З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех

Придбав сумку та встановив на багажник. Тепер при поїздці на роботу немає необхідності брати рюкзак. У моєму випадку очевидна зручність під час їзди велосипедом. Якість сумки гарна. Обслуговування персоналу в пункті видачі гідно подяки. Дякую вам.

Достоинства:
    все добре
    • Продавец  Кошик Тех

Вітаємо, Олегу!
      Щиро дякуємо за детальний відгук. Раді, що сумка справді вирішила питання зручності в дорозі — це саме той ефект, на який ми й розраховували. Гарного користування і легких щоденних поїздок!

• Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех

Сумка гарна, зручна, добре вписалась на багажник до велосипеду з колесами 20". Для води та їжі на прогулянках те, що треба.
    Сподіваюся, прослужить довго.

Вітаємо, Олено!

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що сумка добре підійшла до вашого велосипеда та зручна для прогулянок. Вона зроблена з якісних матеріалів, тож сподіваємося, що прослужить вам довго та надійно.

Бажаємо комфортних поїздок! Якщо будуть питання – звертайтеся.

• Стефанія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех

Сумка тримає форму. В середині типу термо тканина. В об'ємі на 10л є сумніви, але все одно, виглядає гарно.

• Продавец  Кошик Тех

Дякую за Ваш відгук! Раді, що наш товар Вам сподобався. Сподіваємося, що він буде приносити користь ще довгий час!

• Ivan G***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех

Сумка просто огонь. Очень удобная. Легко крепится на багажник. Небольшая, но вместительная. Рекомендую всем.