Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Набор многоразовых подгузников (2 подгузника + 4 вкладышей) для девочки Qianquhui

• Юлія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Соня і Сашко

Товар якісний. Малечі підгузки сподобались.Планую на майбутнє замовити ще комплект.

Достоинства:
    Якісний матеріал
    • Продавец  Соня і Сашко

Щиро вдячні Вам за відгук! Користуйтеся із задоволенням і звертайтеся до нас ще!

• Тетяна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Соня і Сашко

Чудовий комплект для першої проби. Швидко відправили, запропонували обрати колір. Підгузки пошиті якісно, м'які всередині, гарні кольори. Будемо тестувати на малечі, покупкою задоволена, ціна приємна

Достоинства:
    М'які, якісне пошиття, сервіс
    • Продавец  Соня і Сашко

Щиро дякуємо за приємний відгук! Дуже раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Шулаева Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Соня і Сашко

Качество отлично, мягенькие, лёгкие памперсы и мягкие вкладыши. На лето супер.

Достоинства:
    Качество

• Вероніка П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Соня і Сашко

Даже сподобалися підгузки і вкладиші, особливо після користування звичайними одноразовими відчувається різниця. Дуже легко одягаються, малій комфортно в них, легко прати, яскраві кольори.
    Замовили ще одні.
    Дякую за якість!

Достоинства:
    Дуже легко одягаються, малій комфортно в них, легко прати
    Недостатки:
    Поки не виявили
    • Продавец  Соня і Сашко

Щиро дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Олена

З якого віку ви почали ними користуватися?

• Вероніка

Олена, з 6 місяців