- Наталя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Это супер. Реально 2 минуты, и вся стена чистая
- Оксана У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Після давнього залиття та декількох років без проживання (без опалення), стіни у будинку були чорні. Спочатку затестила багато різного, але цей засіб впорався найкраще, тому ним надалі й працювали. По плитці, по швах теж чудово. Тепер про всяк випадок тримаю завжди пляшечку у запасі.
- Достоинства:
- Дійсно працює
- Недостатки:
- Дорогувастий
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Відмінно очистили плитку у ванній від 15-річної цвілі. Минуло вже пів року і ні натяку на плісняву. Усім рекомендую. До цього брали інший німецької фірми, але з Glutoclen результат набагато краще. Потрібно закривати всі поверхні, у нас потрапило на кран, і він трохи пішов корозією. Обов'язково використовувати респіратор та все провітрювати. Але результат того вартий
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Не всі види плісняви виводить, але ті, що може вбʼє
- Достоинства:
- Дієвий, але не на всі види плісняви
- Юлія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
чудовий засіб, який перевершив очікування, повністю відбілив міцсе, де була пліснява у ванній кімнаті та відбілив саму ванну, яка з часом покрилася іржою від води, сама ванна чавунна покрита емаллю
- Достоинства:
- ефективний, відчищає не тільки плісняву, ще й іржу від води, рекомендую
- Недостатки:
- не виявлено
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Замовляю вже другий раз. Дуже добре справляється з грибком у герметику та поверхнях.
- Достоинства:
- Висока ефективність.
- Недостатки:
- Присутній сильний запах хлорки
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Справляється зі своїм завданням відмінно. Дуже різкий та стійкий запах хлору. На ніч краще не залишати, а змивати, інакше залишиться розводи на плитці які потім неможливо змити.
- Достоинства:
- Якісно видаляє плісняву
- Недостатки:
- Різкий запах, залишає розводи якщо не змити через певний час.
- Сергій Г***
В інструкції сказано змити через 15 хв
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
найдієвіший засіб
- Достоинства:
- дієвий, зручний
- Недостатки:
- запах хлору, ціна
- Дарья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Добре відмив плісняву на балконі.
- Софія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Все чудово, працює! Дуже вдячна!
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Запшикали чорні плями, почекали, змили - всі плями просто зникли, чудовий засіб, всім раджу!
- Достоинства:
- Шикарно
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Супер засіб, надовго вбиває цвіль. Запах дуже сильний
- Игорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Хорошее средство, со своей задачей справляется на 5.
- Сергей Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Один з кращих проти плісняви.
- Достоинства:
- Добре вибілює та видаляє грибок
- Недостатки:
- Дорого
- Олександр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Засіб від плісняви Glutoclean з хлором — справжній рятівник у боротьбі з пліснявою! Я вже давно намагаюся позбутися чорних плям у ванній, і цей спрей справився з цим завданням на відмінно.
Його дуже легко наносити, і вже за кілька хвилин видно, як пліснява зникає. Дійсно вражаючий результат: стіни та шви між плитками стали чистими, як нові.
Проте, будьте дуже обережні, якщо у вас є декоративні елементи на плитці! У моєму випадку він роз'їв малюнки, що було неприємним сюрпризом. Тому обов’язково перевіряйте засіб на невеликій непомітній ділянці, перш ніж наносити на всю поверхню.
Попри цей недолік, як засіб для боротьби з пліснявою — він ідеальний. Просто використовуйте його з розумом.- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Роз'їв декор на плитці
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Просто бомба! Не думав що так спрацює. Рекомендую! Дуже ефективний засіб! Грибок був на стелі. Застосували і на ранок як начебто наново пофарбували.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Чистить добре, але потребує респіратор, на великих площах і в замкнених приміщеннях, наприклад ванна-туалет можна отруїтись.
- Достоинства:
- Чистить добре
- Недостатки:
- Прийшов трохи протікший
Представник постачальникаДоброго дня.
Так, нажаль запах дійсно має різкий. Радимо при роботі використовувати засоби захисту (респіратор та рукавички гумові).
- Ангеліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Гарно справляється з пліснявою ,але їдучий запах
Представник постачальникаДоброго дня.
- Наталія У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Суперовий засіб,беру не вперше. Шпалери не портить
- Достоинства:
- Справляється з роботою на всі 100 %
Представник постачальникаДоброго дня!
Засіб дієвий, але містить сполуку хлору. Тому рекомендуємо перед використанням радимо перевіряти його дію на непомітній ділянці.
- Роман Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Чудовий засіб від плісняви та грибка. Після нанесення почав діяти миттєво, а через 15 хвилин від брудних плям не залишилося і сліду. Рекомендую до застосування.
- Достоинства:
- Згідно призначення справляється на відмінно.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Заказал этот товар на Розетке (2 флакона) через Новую Почту, в дороге пролился один из флаконов, новая почта переупаковала товар в другую коробку.
Проверить товар на новой почте не предложили, забрал посылку (на доверии), пришел дамой, по итогу приехал один из двух флаконов фактически пустой.
Набрал в службу поддержки, в целом отреагировали не плохо, по просьбе написал в чат бот предоставил фото, (видео при этом мной снятое как доказательство не по нужному формату оказалось), по фото предложили сделать возврат.
НО, условия возврата товара очень замудренные, я не айти специалист, я гуманитарий, знание гаджетов посредственное и бланки искать в заумном сайте розетки для меня сложновато.
Дочитался, что после отправки товара, проведения "экспертизы", каким образом не знаю, в течении 2-7 дней будет решение о возврате денег на карту.
По итогу, решил плюнуть на возврат, 350 грн это деньги, которые не с неба падают.. Но самое драгоценное, это потерянное время и потраченные нервы на все эти оформления, возвраты, ожидание, а я буду без необходимого мне средства ( мне оно нужно сейчас).
Даже после возврата денег, нужно опять заказывать это же средство, опять ждать, а если опять плохо упакует его Розетка? Все по кругу?
Вывод какой? - Как бы не пиарились такие торговые площадки как Розетка, качество обслуживания клиентов лучше не становится.
Из-за такого халатного отношения к упаковке, потеряно пол дня, нервов на тысячу в попытках понять где что искать у них на сайте, а это дороже 350 грн + ждать после этого неделю минимум, и дышать грибком на стенах.
Вывод: проверяйте сразу на месте товар, но с учётом плохой упаковки, будьте готовы возвращать и ждать.
Заказывать больше тут ни чего не стану, мне хватило потраченного сегодня времени и нервов, что бы понять, что за качеством сервиса им ещё "як до Київа рачки", мое доверие потеряно.- Недостатки:
- Из двух заказанных средств приехало одно пустое.
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Дуже рекомендую
- Достоинства:
- Чудово видаляє і жир і наліт
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Перепробувала багато виробів, але цей мене дійсно вразив. Пліснява зникла. Повторно не з'явилась, хочу подивитись на скільки вистачить ефекту. Але вже тримається 3 тижні. Я в захваті
- Достоинства:
- Ефективність
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Глеб З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Отлично убирает плесень
- Недостатки:
- Сильный запах
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Гарний засіб, прибирає цвіль дуже гарно, трохи воняє хлорка , але норм
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Чудово справляється з цвіллю. Рекомендую
- Ботез Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Средсво супер!!!! Отлично справаидось с задачей
- Ірина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Чудовий засіб від плісняви та грибка, навіть не довелося терти та шкрябати стіни, через 15 хв., все зникло
- Достоинства:
- справляється з своїми функціями
- Недостатки:
- не знайшла
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Дуже якісний засіб і відповідає заявленому опису. Справився зі своєю задачею.
- Тамара К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Рекомендую! Засіб дієвий!
- Достоинства:
- Засіб дієвий! Гарно видаляє плісняву
- Недостатки:
- Запах різкий
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Це щось неймовірне. Засіб прибрав застарілий грибок з стелі в ванній кімнаті, який неможливо було вивести іншими засобами. Я задоволена...
- Достоинства:
- Ефективно видаляє грибок і плісняву з поверхні
- Недостатки:
- Сильно їдкий запах хлору.
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Потужний засіб.Прибрав цвіль і запах з першого використання.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Запах.Їдкий
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
дуже задоволена
- Достоинства:
- дуже потужний засiб, використвую для стiйких плям та профилактики плесняви
- Недостатки:
- хлор тож запах
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Рекомендую цей засіб
- Михайло В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Замовляв проти цвілі а отримав для миття душових кабін. Замовлення забрав, так як теж знадобиться))) але потрібно уважніше дивитися те що клієнти замовляють!
- Недостатки:
- Доведеться замовляти повторно
- Антон Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Знімає плісняву просто за секунди. Й це з фарби на стінах.
Правда тхне дико й їдкий. Не забувайте про рукавички й маску- Достоинства:
- Якщо використовувати за інструкцією - працює навіть без змивання
- Недостатки:
- Запах