Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Гамак подвесной с москитной сеткой Grant, туристический, походный, нейлоновый, 260х140 см, салатовый

Оценка пользователей 4.89/5
  • Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Ще не використовувала на практиці.

Достоинства:
    Відповідає опису, пошито гарно, є всі шнурки для використання.
    • Продавец  GETLUX

Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX

• Лілія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Сино-хлоп'яча підвісна кайфохата в дії

Достоинства:
    Товар відповідає заявленому, захищає від комарів
    Недостатки:
    Закороткі ремені, дрібні мошки пролазять в отвори москітки
    • Продавец  GETLUX

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Євгенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Гарний товар за свою ціну! Рекомендую

• Вікторія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Дякую представникам магазину за оперативну обробку і доставку замовлення. Гамак випробували. Тримає вагу 90 кг. Прошито міцно, акуратно. Всій компанії він дуже сподобався!!!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Чудовий гамак, міцний і компактний!

Достоинства:
    Мало місця займає.
    • Продавец  GETLUX

• Богдан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Приємно вражений, за таку вартість гамак нормально пережив поїздку і ніч у лісі

Достоинства:
    Дешевий
    Недостатки:
    За таку вартість нема
    • Продавец  GETLUX

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Швидка комунікація і відправка.
    Гамак вже випробували, особливо сподобався дитині)

Достоинства:
    Відмінний товар за свої гроші
    Недостатки:
    Хотілось би довші канати для кріплення на товсті дерева
    • Продавец  GETLUX

• Галина

Гамак вже випробували на природі. Залишилися задоволені та щасливі. Дякую

Достоинства:
    Зручний, висока якість матеріалу та кріплення. Колір радує око, а москітна сітка вже в нагоді від комарів.
    Недостатки:
    Хочеться в ньому лежати і нічого не робити)))
    • Продавец  GETLUX

• Олександр

Дуже швидко доставили.