- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RoyalNights. Размеры: 50 x 70. Цвет: Черный
Не вперше замовляю наволочки різного розмірі з таким малюнком. Задоволена. Звичайно, малюнок не такий, як в рекламі. Я розумію чому, бо працювала на швейному виробництві.
- Достоинства:
- Вартість, якість
- Продавец RoyalNights
Доброго дня, пані Галино! Щиро дякуємо вам за повторні замовлення та за такий теплий відгук — нам дуже приємно, що ви залишаєтесь задоволені якістю
Ви абсолютно праві: через особливості крою розташування малюнка може трохи відрізнятися від фото, і ми завжди намагаємось передавати дизайн максимально точно.
Дякуємо за довіру до нашого бренду та будемо раді вашим новим замовленням
- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70. Цвет: Черно-серый
Принт на наволочках не такий
Дякуємо за відгук.
Малюнок на наволочках може дещо відрізнятися через особливості крою тканини та розташування принта, проте загальний дизайн і кольори відповідають моделі.
Якщо вигляд виробу вас не влаштовує — будь ласка, зв’яжіться з нами за номером телефону, вказаним на ярличку або упаковці, допоможемо вирішити питання та запропонуємо заміну.
Гарного дня! - Ірина З***
Дякую. Залишу вже їх. Якість чудово. Але хотілось би щоб хоча дві з чотирьох були як в оголошенні,а так лише одна
- ВалерияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70. Цвет: Черно-серый
плотные, но тонковаты (сравниваем с нашим бельем из бязи).
- Достоинства:
- качественно пошиты. веселенькие.
- Недостатки:
- жестковата ткань. стирали пока один раз - новые и один раз уже в процессе использования.
Валеріє, дякуємо за зворотний зв’язок!
Бязь Gold Люкс дійсно трохи жорсткувата на дотик у новому вигляді — після кількох прань тканина стає м’якшою та приємнішою. Ми завжди прагнемо поєднувати якість пошиву з довговічністю тканин, тому нам важливо знати вашу думку.
Дякуємо, що обрали Moon&Star!
- Юлія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70. Цвет: Черно-серый
хороші наволочки
- Недостатки:
Дякуємо за відгук, Юліє! Раді, що наволочки вам сподобались. Нехай слугують довго та дарують комфортний сон Якщо знадобиться щось іще — звертайтесь!
- Олеся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 70 x 70. Цвет: Черно-серый
Все добре.
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що наш товар вам сподобався. Бажаємо приємного користування. Гарного дня!
Хороші наволочки.
Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що наволочки Moon&Star вам сподобалися. Якщо знадобиться щось ще з нашої колекції — звертайтеся, завжди раді допомогти! Гарного дня!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70. Цвет: Черно-серый
Приємний матеріал, чудова якість
Дякуємо за ваш відгук, Андрію! Нам приємно чути, що вам сподобався матеріал і якість наволочок Moon&Star. Нехай вони дарують вам комфортний і приємний сон!
Гарного дня!
- ПокупательОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70. Цвет: Черно-серый
Только, что получила на почте эти наволочки. Увы, есть не прокрашенные участки ткани на одной из наволочек на самом видном месте, по центру. Фото прилагаю.
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70. Цвет: Черно-серый
Гарно спаковані. Підібрала простирадло такого ж кольору. Обслуговування на висоті. Дякую Розетці.
Дякуємо за ваш відгук, Оксано! Нам приємно, що вам сподобалась якість упаковки та обслуговування. Раді, що ви змогли підібрати простирадло в тон. Будемо раді вашим наступним покупкам! Гарного дня!
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70. Цвет: Черно-серый
Отличные!поменяли размер подушек и удачно из той же серии купили наволки!
Дякуємо за ваш відгук, Наталіє! Рада чути, що наші наволочки Moon&Star Бязь Gold Люкс підійшли вам за розміром. Якщо у вас виникнуть будь-які питання чи знадобиться додаткова інформація – звертайтеся, ми завжди раді допомогти! Гарного дня!
- Віталіна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70. Цвет: Черно-серый
Якісна тканина , гарний малюнок , колір
- Недостатки:
Доброго дня Віталіна. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалася якість тканини, малюнок і колір. Це важливо для нас, щоб наші товари відповідали вашим вимогам і задовольняли очікування щодо якості.