- Костянтин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Хороший.
- Достоинства:
- Мягкий,красивий.
- Недостатки:
- Нет.
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Плед класної якості, дуже м'який і приємний на дотик. Гарне обслуговування.
- Достоинства:
- М'який
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Хороша якість, киці сподобався плед.
- Продавец Your Comfort
Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і киця залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Марія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Гарна якісь, все як на фото. Дякую!
- Юлия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже вдячна за гарне обслуговування, якість пледа гарна. Він виявився більше ніж очікувала. Швидко доставили
- Достоинства:
- гарна якість пледика, швидка доставка
- Недостатки:
- відсутні
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже вдячна за обслуговування, швидко отримала. Пледик брала своєї кішка, а вона не маленька, 5 кг. Сподобався їй одразу, дуже зручний і розмір такій як треба.
- Достоинства:
- Дуже зручний мягенький пледик
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Нам дуже приємно, що ви і киця задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Анастасия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Все сподобалося, собака задоволена
- Достоинства:
- Теплий
- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і мирного дня!
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Он просто волшебный этот плед-коврик. Отличный размер, мягенький, очень лёгкий и тёплый. Внутри прослойка синтепон или холофайбер. Положила у себя на диване и киса полдня не встаёт даже покушать. Уносишь его в кухню, а он возвращается на коврик. До этого был тоже неплохой, но гораздо меньше. А киса почти 7 кило. Цена хорошая, красочный, няшный, супер. Спасибо продавцу.
- Достоинства:
- Тёплый, мягкий, лёгкий, красочный
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і детальний відгук. Ми раді, що ви і котик задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Купувала для чихуахуа. Він його відразу вподобав, тепер спить тільки на ньому. Плед більше підходить в якості лежачка, хоча я брала з розрахунку вкривати малечу.
- Достоинства:
- Теплий та зручний для мого хвостика.
- Недостатки:
- Не бачу поки що. Все влаштовує.
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і відгук. Ми раді, що ви і ваш хвостик задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.