Отзывы покупателей о Милпро Virbac таблетки от глистов для собак от 0,5 до 5 кг, 2,5 мг/25 мг, 4 таб

• Оксана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEBU

Замість 5 таблеток мільпро відправили 2 пачечки мокрого корму !!!! За що я заплатила 570 грн будьте обережні не оплачуйте товар відразу і не заберайте з почти доки не пересвідчитесь що вам відправили саме те що ви замовляли !!!!

Достоинства:
    Без достоїнств
    Недостатки:
    Розвод
  • Виктория Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEBU

• Мазен Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ

Я обурена вашим ставленням до замовлення. Препарат Milpro, який я отримала, прийшов у неприпустимому стані: блістер обрізаний вручну, він зім’ятий та має деформації. Це медичний препарат, а не шматок сміття!
    Таке недбале пакування свідчить про повну відсутність професіоналізму та гігієнічних стандартів. Я не можу бути впевнена у цілісності таблетки та її стерильності після такого фізичного впливу. Ви ставите під загрозу здоров'я мого домашнього улюбленця заради економії на пакуванні.
    Вимагаю пояснень, чому товар відправляється у понівеченому вигляді. Ваш високий рейтинг абсолютно не відповідає реальній якості обслуговування. Це мій останній досвід співпраці з вами, і я обов'язково повідомлю маркетплейс Rozetka про ваше порушення норм транспортування медикаментів.

Достоинства:
    нічого
    Недостатки:
    Ветеринарне лікування було надіслано як шматок сміття, а не як пігулку для лікування.
  • Виктория Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ