Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Зарядная док-станция YCE 10 в 1 для Asus ROG Ally, Lenovo Legion Go, Legion Go 2, Legion Go S, MSI Claw, Steam Deck с охлаждением, подсветкой, серый

Оценка пользователей 4.8/5
  • Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Limbo

Максимальна довольна покупкою. Коштує своїх грошей

• Продавец  Limbo

Дуже дякуємо Вам за відгук і довіру.

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Limbo

Є невеликий борт попереду, він з внутрішньої сторони м'який, аби не драпати екран. Так ось в ньому проблема, коли вставляєш Legion Go 2 в якого тачскрін, то цей бортік ініціює дотик. Потрібно поставити в чітке положення, щоб не тулився цей борт до екрану. Так як це портативна консоль і ти постійно її то ставиш то знімаєш з док-станції то кожен раз потрібно поймати дзен. В іншому працює без нарікань, також плюс за додаткове охолодження коли навантажуєш систему.

Достоинства:
    Працює як надо
    Недостатки:
    Бортік з тач прокладкою.
    • Продавец  Limbo

Дякуємо за зворотний зв'язок. Ваша дуже думка важлива для нас. Дякуємо за Ваш вибір!

• Евгений С***

Работает

• Яник В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Limbo

Дуже класна та якісна річ ,

Достоинства:
    Нарікань немає
    Недостатки:
    Тут на кулерах є RGB підсвітка , дуже гарна )))
    • Продавец  Limbo

Вітаю, Яне ! Дякуємо за високу оцінку нашого магазину. Ми раді що ви задоволені нами та нашими послугами. Будемо раді співпрацювати з вами і надалі. З повагою інтернет магазин Limbo :)

• Костенко М***
    Продавец: Limbo

Хочу спершу подякувати магазину за швидкі відповіді та оперативне повернення товару через певні причини.
    1) Вентилятори доволі голосні, тому необхідно або їх вимикати, або вмикати і працювати в навушниках або під музичку, хоча для вентилятора це скоріше , чим -
    2) Стандартна зарядка від asus rog ally не підтримує одночасне заряджання і вивід картинки через hdmi чи підключення смартфону (це, впринципі, і не дивно, бо вона лише 65w), таке враження ніби не вистачає вольтажності, але блоком на 100w нічогоне змінилось. Не впевнений, чи то я щось не так роблю, чи то треба більше ніж 100w (хоча приставка більша 100 ніби й не підтримує)
    3) також зверніть увагу, що type c роз'єм лише один і ви туди будете вставляти зарядку.
    Швидкість юсб портів та картрідкра не перевіряв, було вже не актуально.

Оформив Легке повернення через самі знаєте яку пошту в понеділок, у вівторок прийшло, в середу продавець забрав і в п'ятницю вже повернули кошти.

Магазину 5
    Товару 3 -

Достоинства:
    Конструкція, вентилятори, підставка під приставку, вхід usb type c в приставку буквою Г
    Недостатки:
    Не зрозуміло яка вольтажність необхідна для виводу картинки на hdmi та одночасну зарядку пристроя
    Ціна, напевно, хоча за такі гроші вона адекватна, якби не проблеми з вольтажністю
    • Продавец  Limbo

Вітаю, Максиме ! Дякуємо за високу оцінку нашого магазину. та детальний відгук. Ми раді що ви задоволені нами та нашими послугами. Будемо раді співпрацювати з вами і надалі. З повагою інтернет магазин Limbo :)