Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Органайзер для косметики украшений бижутерии канцелярии хранения аксессуаров и прочих мелочей пластиковый VMHouse универсальный настольный на стол органайзеры набор 8 шт в выдвижной ящик стола темно-серый (0040-0003)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Вікторія З***

Відповідає опису

• Анастасія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Зручна та корисна штучка, але між собою вони не тримаються

Достоинства:
    Кількість відділень, розмір
    Недостатки:
    Кріплення
  • Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Купила органайзери дитині в стіл для ручок і інших дрібниць. Тепер у нас чистота та порядок у робочій зоні.

• Продавец  VM HOUSE

Олено, дякуємо за відгук!

Ми дуже раді, що Вам сподобався наш товар. Ми намагаємося забезпечувати якість за доступною ціною. Це для нас важливе завдання.

Щиро дякуємо за Вашу підтримку!

Якщо у Вас виникнуть будь-які питання по наших продуктах, будь ласка звертайтеся до нас. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного.

Будемо раді бачити Вас знову. З повагою, VM House

• Маргарита К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Зручна штука, крутий матеріал, легенький, якісно зроблений.

• Продавец  VM HOUSE

Маргарито, вітаємо Вас! Дякуємо Вам за відгук! Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову. З повагою VMHouse.

• Юрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Отличное качество, жене этого органайзера хватает для всех мелочей. Благодарю!

• Продавец  VM HOUSE

Юрію, вітаємо Вас! Дякуємо Вам за відгук! Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову. З повагою VMHouse.