Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Органайзер для косметики украшений бижутерии канцелярии хранения аксессуаров и прочих мелочей пластиковый VMHouse универсальный настольный на стол органайзеры набор 8 шт в выдвижной ящик стола серый (0040-0002)

• Маргарита Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Дууууже крутий органайзер, аж приємно дивитись тепер що в шухляді все так охайно лежить

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Це просто супер, нарешті все можна розкласти! Дуже зручно розміщується в шухлядах

• Дана Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Супер! В комоді тепер порядок. Хоч можна знайти потрібне))

• Продавец  VM HOUSE

Дано, дякуємо Вам за позитивний відгук на нашу продукцію, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами.

Бажаємо приємного користування!

Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

З повагою, VMHouse

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Дякую, отримала органайзер. Мені сподобався і по якості, і підійшов розміром у ящик. Все супер.

Світлано, вітаємо Вас!

Дякуємо Вам за відгук! Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас.

З повагою, VMHouse.

• Ростислав І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Хороший ящик для зберігання дрібниць.

• Продавец  VM HOUSE

Ростиславе, дякуємо за Ваш вибір, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами! Ми раді, що Вам сподобався наш товар. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову. З повагою VMHouse.