Отзывы покупателей о Развивающая игрушка головоломка деревянный пазл для детей VMHouse детская настольная развивающая игра пазлы тетрис Монтессори 40 деталей разноцветный (0085-0001)

Оценка пользователей 4.81/5
  • Лєночка Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Цікаві приклади для складання. Тоненька дощечка із тоненькими деталями.

• Светлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Класна гра, почитавши відгуки взяли дві штуки , дитини 5 років, дуже цікава, спочатку робимо фігури які намальовані на папері що додається, а потім продовжуємо складати як в тетріс

Достоинства:
    Цікава гра
  • Володимир А***

Чудова іграшка. Дитина у захваті

• Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Супер захопливо,особливо якщо придбати одразу два набори і складати вдвох на швидкість . Всім раджу!

Достоинства:
    Безпечно
    Недостатки:
    Шкода що не передбачена коробка для зберігання після відкриття
  • Алла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Дуже цікавий і гарний пазл-тетріс. Дитині подобається, да і дорослому теж)Сьогодні півдня з донею складаємо і нам подобається. Рекомендував однозначно

Достоинства:
    Дерев'яний
  • Ірина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Дуже класний пазлик. Даний купляли на подарунок. Але син має такий самий уже 3 роки і йому досих пір цікаво складати. І за той час нічого не зламалось.

• Леонід С***

Хороший пазл.Дитині цікаво.

• Сіхам А***

Дуже швидко

Сіхам, вітаємо Вас!

Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді дізнатися, що наш товар — розвиваюча головоломка VMHouse — дійшов до Вас швидко, і Ви залишилися задоволені. Швидка доставка — один із пріоритетів нашого сервісу, щоб Ви могли якнайшвидше насолоджуватися нашими товарами.

Якщо у Вас виникнуть будь-які питання чи побажання щодо використання іграшки або інших наших товарів, будь ласка, не соромтеся звертатися. Також рекомендуємо переглянути інші цікаві товари в нашому асортименті за посиланням: ссылка Ми впевнені, що Ви знайдете для себе багато цікавого та корисного.

З повагою, VM House

• Олена

Дуже тоненьке та легеньке

Достоинства:
    Не знайшла
    Недостатки:
    Товар без коробки.
  • Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Цікава головоломка. Дітям подобається.

Достоинства:
    Легка, приємні кольори.
    Недостатки:
    Зручний чохол або пакет, коробка полегшили б зберігання.
    • Продавец  VM HOUSE

Вітаємо Вас, Ольго!

Щиро дякуємо за Ваш відгук про розвиваючу іграшку головоломку VMHouse! Дуже раді чути, що вона сподобалася Вашим дітям і стала цікавим та корисним дозвіллям. Нам також приємно, що Ви оцінили легкість гри та її приємні кольори.

Ми вдячні за Ваші побажання стосовно покращення зберігання іграшки. Ваші коментарі допомагають нам удосконалювати наші товари, щоб зробити їх ще зручнішими для Вас та Ваших дітей.

Запрошуємо Вас переглянути інші наші товари за посиланням: ссылка У нас є багато цікавих ігор та корисних речей для розвитку дітей та комфортного життя.

З повагою, VM House

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Очень классная головоломка для детей и родителей рекомендую

Достоинства:
    Качество
    • Продавец  VM HOUSE

Ірино, дякуємо Вам за відгук на цю Розвиваючу іграшку головоломку пазли, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами.

Абсолютно згодні з Вами і підтримуємо Вас. Це дійсно дуже класна іграшка і для дітей, і для їх батьків)

• Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Сину сподобалась гра , складає її з задоволенням) я очікувала що ці дощечки будуть товстіші , але головне що сину підійшло . Гра цікава

Достоинства:
    Цікаво
    Недостатки:
    Тонкі деталі
    • Продавец  VM HOUSE

Альоно, нам дуже приємно чути від Вас слова вдячності!

Ми дуже раді, що ця Іграшка головоломка пазли сподобалася Вашому сину.

Ми зацікавлені в надаванні кращого. Бажаємо приємного користування!

• Вячеслав Ж***

Дитині сподобалася

Вячеславе, вітаємо Вас!

Дякуємо за Вашу оцінку нашого товара. Дуже раді, що ця Головоломка пазли виправдала Ваші очікування, а дитині вона сподобалася.

• Тетяна Б***

Дякую, все швидко.

• Продавец  VM HOUSE

Тетяно, дякуємо Вам за відгук на нашу продукцію!

Бажаємо приємного користування!

Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

• Аліса З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Покупала на подарунок. Все супер. Дитина задоволена і це головне)

• Продавец  VM HOUSE

Алісо, дякуємо за Ваш вибір, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами! Ми раді, що Вам сподобався наш товар. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову. З повагою VMHouse.

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Задоволена всім. Разом із сином складаємо тетріс. Йому дуже подобається))
    Щодо якості іграшкі, все супер.

• Продавец  VM HOUSE

Юліє, вітаємо Вас! Дякуємо Вам за відгук! Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову. З повагою VMHouse.