Отзывы покупателей о Набор 3шт гелевые аккумуляторы холода для термосумок ланчбег в пакете, 3 х 250 г

Оценка пользователей 3.75/5
  • Валерія
    Отзыв от покупателя. Продавец: GiftZon

Непоганий акумулятор у співвідношенні ціни та якості. Він дешевий і може забезпечити 6 годин збереження холоду в термосумці 5 л за навколишньої температури 23°С (не вау, але за таку ціну дивно очікувати чогось кращого).
    Знімаю "зірочки" за те, що паковання зовсім не інформативне й не викликає довіри. Що маю на увазі? Це відсутність складу наповнювача, немає інформації, чи можна його використовувати для збереження тепла (тобто діапазону температур теж немає). А також ніде не зазначається, хто виробник, його адреса й контактні дані. І от на пакованні написано, що вміст акумулятора не можна споживати (це цілком зрозуміло), однак я як покупець не знаю, чи безпечний цей вміст для продуктів, якщо пакет розірветься й рідина потрапить на їжу...
    Це такі дрібниці, але мені хотілося би мати хоч якесь розуміння того, за що я плачу гроші (навіть невеликі)... Не знаю, чи регламентуються законодавством подібні вимоги до акумуляторів холоду, але цією інформацією не можна нехтувати, якщо виробник/продавець поважають свого клієнта.

Достоинства:
    дешеві й усе-таки холод тримають
    Недостатки:
    кіт у мішку
    • Продавец  GiftZon

Дякуємо за розгорнутий відгук і за те, що звернули увагу на сильні сторони товару — його ефективність та ціну.

Щодо пакування — дійсно, воно мінімалістичне. Але просимо врахувати, що це невеликий акумулятор холоду, а не технічний пристрій чи аптечний засіб. Уся важлива інформація надається продавцем у картці товару, а за додатковими питаннями (наприклад, про можливість використання для збереження тепла, тип наповнювача тощо) ви завжди можете звернутись до нашого менеджера — ми відкриті й завжди готові допомогти.

Акумулятор не є харчовим продуктом, і якщо він буде пошкоджений — як і будь-яку упаковку з технічною рідиною, — ми не радимо контактувати з їжею. Але в нормальному використанні він цілком безпечний.

Ваші зауваження врахуємо, скоро нові акумулятори не будуть мати шва позаду і ми зможемо розмістити там більше інформаціі, в тому числі про збереження тепла. Дякуємо за ваш час!

• Надія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GiftZon

Як для кемпінгу чудові . Займають мало місця в термосумці , тримають холод приблизно 4 години , можливо трохи більше . Якщо потрібно для не надто довгої дороги і хвилюєтесь за прокудии можете брати сміливо але якщо потрібне довге зберігання , день чи два , то краще брати щось по триваліше . А так покупкою задоволена

Достоинства:
    Займає мало місце
  • Тамара К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GiftZon

Купила летом. Пока всё нормально.

• Руслан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GiftZon

Як же добре що не бачив відгуки до того як вирішив залишити власний, це могло б відштовхнути від покупки. Дуже дивно бачити негативні відгуки про те що вони течуть, така упаковка - основна зручність, звичайно переносячи щось з гострими краями - можна пошкодити пакування (воно щільне і це ще треба постаратись), час покаже, але не уявляю що треба робити щоб вони потекли.

Достоинства:
    Працюють, зручно
    Недостатки:
  • Алла В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GiftZon

Через полгода пользования один из трех пакетов потек: надломился уголок полиэтиленовой упаковки

• Продавец  GiftZon

Доброго дня, дякуємо за відгук. Таке можливо при частому використанні, коли пакет часто перегибається. Це особливість пакування термоелементу, м.яку упаковку можна пробити, але і тверду можна розбити

• Вера Д***

Не советую, текут все

• Продавец  GiftZon

Доброго дня, дякуємо за відгук, написали вам для уточнення. Жодного разу не отримували подібних претензій, пакування супер надійне і витримує роки експлуатації, що перевірено власним досвідом. Якщо використовуєте не за призначенням - можливо щось, але тоді обирайте твердотільні акамулятори холоду - у нас цей товар для термосумок, ланч боксів...складно уявити як користуючись за призначенням можливо було щоб всі 6 з замовлення потекли. Першочергово товар потрібно перевіряти на пошті, особливо якщо це УкрПошта (могли їх порізати ножем якщо не обережно відкривали, але ж не всі...), в ємності з ними не класти нічого гострого... складно вгадати, чекаємо відповідь

• Михаил М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GiftZon

не годятся, плохо держат холод, материал низкого качества

• Продавец  GiftZon

Доброго дня! З чим саме ви порівнюєте термозберігаючі властивості цих акумуляторів? Гелеві акумулятори холоду зазвичай краще зберігають температуру в порівнянні з твердотільними сольовими. Можливо, ви недостатньо довго тримали їх у морозильнику або використовували замалу кількість акумуляторів. У описі вказано, що виробник рекомендує використовувати 1 шт. на 1-3 літри об'єму. Також втрати холоду можуть бути спричинені недостатньо герметичним контейнером, у якому ви їх застосовуєте, або ж неправильним використанням акумуляторів для тих речей, для яких вони не призначені.