Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Набор детской защиты наколенники для детей 3-1 лет Guard kinder налокотники наладонники защита на колени на локти и руки 3 в 1 для велосипедов роликах самокате Чёрные

• Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Все підійшло, дякую) Діти вже використовують для трюків

• Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Чудова якість, все прийшло в мішечку, зручно буде зберігати

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Девочке 7 лет. Все подошло отлично.

• Евгений М***

Все супер

• Мирослав Р***

топ

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Гарно зроблені!Дитині 5 років розмір чудово підійшов,навіть ще є запас ризинкі.

Достоинства:
    Гарної якості
  • Анастасія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Якість порадувала.Все гарно запаковано.Рекомендую.

• Дар'я Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Защита хорошая, но тяжело сгибать колено и локти

• Продавец  Trendzy goods

Дякуємо за ваш відгук!
      Хочемо уточнити, що елементи захисту (наколінники, налокітники та наладонники) кріпляться за допомогою еластичних стрічок-липучок, які можна відрегулювати під індивідуальний об’єм ноги чи руки. Якщо трохи послабити кріплення, вони не будуть сковувати рухи під час катання.

Також важливо розуміти, що будь-які захисні елементи завжди мінімально обмежують рухливість, адже їхня головна функція — захищати відповідну ділянку тіла від ударів та травм. Це нормальна особливість якісного захисту, яка забезпечує безпеку дитини під час активних ігор та катання.

• Дар'я Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Защита очень хорошая и прочная, пластмас очень крепкий, а ткань очень мягкая

• Юлия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Купили цей захист сину віком 3 роки 9 місяців. Ремінці на ліктях дуже довгі , тому прийшлось здавати в ательє , щоб перешивати , хоча в указаних характеристиках захист повинен підходити дітям з 3-х років.

Достоинства:
    Легкі
    Недостатки:
    Задовгі ремінці на вказаний вік
    • Продавец  Trendzy goods

Дякуємо за Ваш відгук!
      Зазвичай цей набір захисту дійсно підходить для дітей від 3 років, однак ми розуміємо, що всі діти різні — можуть відрізнятися зростом, статурою та будовою руки чи ноги навіть у тому ж віці. Саме для цього в описі товару додано окреме фото з точними розмірами кожного елемента захисту, щоб перед покупкою можна було заміряти дитину та впевнитися у сумісності.
      Сподіваємось, ця інформація буде корисною іншим покупцям при виборі розміру.

• Марина П***

Гарний захист, дитині 8 років підійшов, рекомендую

• Тетяна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Гарний набір. Зручні застібки-липучки.
    Дитині 4 років чудово підійшли

• Вікторія К***

Розмір нормальний, товар хороший

• Олеся Д***

Захист топовий!
    Дитина ціла та задоволена!
    Навіть на худенького 3річного хлопчика підійшов.
    Раджу товар та продавця!

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Відсутні
  • Оля С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Замовляли набір захисту разом із шоломом,то сьогодні уже захист на коліна та лікті нас врятував при невеличкому падінні з велосипеда)
    Розмір нам підійшов (нам 7 років), і є запас на виріст завдяки регулюванню.
    Якістю задоволені як і швидкою доставкою