Отзывы покупателей о Подарочные наборы Moltis Relax Whisky Stones, Quadro 8 шт кубиков (MR-1004) 10065

• Отзывы про товар продавца HappyLife
  • Дарія
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Все класно шикарно дуже хороший подарунок получився

• Продавец  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.

• Петро А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

куплояв товаришу на подарунок гарно виглядає ще краще коли тримаєш у руці дуже мені сподобався

• Карла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Подарунковий набір досить великий дуже гарний

• Дарина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Подарунок супер, вийшов дуже класний, гарно виглядає!

Достоинства:
    якість
    • Продавец  HappyLife

• Маргарита В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Класний подарунковий набір гарно виглядає, дуже задоволена покупкою, на подарунок

• Коля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Просто вау! Я не ожидал, что набор будет таким крутым!
    Очень приятно брать в руки - начиная от самого бокса и заканчивая мешочком для хранения камней.
    Все сделано качественно. Продавец очень быстро связался, прояснил детали и отправил.

• Артур
    Отзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma

Подарунковий дерев’яний набір для віскі Moltis справляє дуже солідне враження. Коробка з натурального дерева виглядає стильно та дорого, одразу відчувається преміальний рівень. Усі елементи набору якісні, продумані та зручні у використанні. Такий комплект ідеально підходить як подарунок для поціновувачів віскі — виглядає презентабельно й залишає гарне враження. Покупкою повністю задоволений, рекомендую.

• Продавец  TatoVdoma

Доброго дня Артур! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Подарунковий дерев'яний набір для віскі з дерева Moltis .Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш TatoVdoma

• Петро Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma

Набір перевершив очікування! Все продумано до деталей. Ідеальний вибір для любителів якості.

• Продавец  TatoVdoma

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш TatoVdoma