- ДаріяОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Все класно шикарно дуже хороший подарунок получився
- Продавец HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.
- Петро А***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
куплояв товаришу на подарунок гарно виглядає ще краще коли тримаєш у руці дуже мені сподобався
- Карла М***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Подарунковий набір досить великий дуже гарний
- Дарина З***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Подарунок супер, вийшов дуже класний, гарно виглядає!
- Достоинства:
- якість
- Продавец HappyLife
- Маргарита В***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Класний подарунковий набір гарно виглядає, дуже задоволена покупкою, на подарунок
- Коля К***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Просто вау! Я не ожидал, что набор будет таким крутым!
Очень приятно брать в руки - начиная от самого бокса и заканчивая мешочком для хранения камней.
Все сделано качественно. Продавец очень быстро связался, прояснил детали и отправил.- Продавец HappyLife
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma
Подарунковий дерев’яний набір для віскі Moltis справляє дуже солідне враження. Коробка з натурального дерева виглядає стильно та дорого, одразу відчувається преміальний рівень. Усі елементи набору якісні, продумані та зручні у використанні. Такий комплект ідеально підходить як подарунок для поціновувачів віскі — виглядає презентабельно й залишає гарне враження. Покупкою повністю задоволений, рекомендую.
- Продавец TatoVdoma
Доброго дня Артур! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Подарунковий дерев'яний набір для віскі з дерева Moltis .Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш TatoVdoma
- Петро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma
Набір перевершив очікування! Все продумано до деталей. Ідеальний вибір для любителів якості.
- Продавец TatoVdoma
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш TatoVdoma