- Олександра Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ArtSmart. Цвет каркаса: Черный. Ширина: 55
Ідеально
Дякуємо Вам за відгук!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: ArtSmart. Цвет каркаса: Черный. Ширина: 55. Цвет полок: Бетон
Поличка дуже класна, збирається легко, в комплекті є все що треба. Гарна якість, дуже містка. Дякую!
- Продавец ArtSmart
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою!) Користуйтеся із задоволенням!
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ArtSmart. Цвет каркаса: Черный. Ширина: 55
Якісна і стильна!
- Достоинства:
- Недостатки:
Дякуємо Вам за відгук!
- Федір К***Отзыв от покупателя. Продавец: ArtSmart. Цвет каркаса: Черный. Ширина: 55. Цвет полок: Дуб сонома
Гарна полиця. Просто та зі смаком
Дякуємо Вам за відгук!
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: ArtSmart. Цвет каркаса: Черный. Ширина: 55. Цвет полок: Дуб Артизан
Дуже чудова, стійка, зберала сама за 5 хв. Дякую!!!
- Достоинства:
- Дуже чудова
- Недостатки:
- Продавец ArtSmart
Дякуємо Вам за позитивний відгук!
- Мария А***Отзыв от покупателя. Продавец: ArtSmart. Цвет каркаса: Черный. Ширина: 55. Цвет полок: Белый
Дуже класний вибір для кухні, рекомендуємо, дякую за доставку та порядність)
- Продавец ArtSmart
Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою!))
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: ArtSmart. Цвет каркаса: Черный. Ширина: 55. Цвет полок: Дуб сонома
Дуже крута та компактна поличка. Матеріали, якість виготовлення дуже якісно. Збірка зайняла 5 хвилин. Відправили швидко. Рекомендую як поличку так і магазин.
- Продавец ArtSmart
Дякуємо Вам за позитивний відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою!))