Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Подставка для микроволновки Kitchen K301 Ferrum-decor 400x550x350 Черный металл ДСП Дуб Артизан 16 мм (KITCH30106)

Оценка пользователей 4.98/5
  • Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: ArtSmart. Цвет каркаса: Черный. Ширина: 55. Цвет полок: Белый

Рідко залишаю відгуки, але мене дійсно приємно здивувала якість. Вона більш міцна, ніж здається на перший погляд, чудово тримає не лише мікрохвильовку, а навіть щось екстремальніше (друге фото).

Достоинства:
    Якість, ціна
    • Продавец  ArtSmart

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою! Приємного користування)

• Володимир Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ArtSmart. Цвет каркаса: Черный. Ширина: 55. Цвет полок: Сосна Кембра

Гарний товар

Достоинства:
    Працює

• Оля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ArtSmart. Цвет каркаса: Черный. Ширина: 55. Цвет полок: Бетон

Класна поличка. Швидко зв'язалися та відправили. Доїхала ціла, без дефектів. Зібрали буквально за 7 хвилин. Повна комплектація, всі деталі присутні. Дуже зручно вписалася над мікрохвильовкою, на поличці помістились мультипіч на 6.2л та тостер. Окремо дякую, що коробка була обтягнута стрічкою, було дуже зручно нести додому.

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Поки не знайшла
    • Продавец  ArtSmart

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою!)

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ArtSmart. Цвет каркаса: Черный. Ширина: 55. Цвет полок: Дуб сонома

Очень хорошая полка. Качество. Цена. Доставка. Упаковка. Все отлично. Использовали под зарядную станцию.

Недостатки:
    Не увидели
    • Продавец  ArtSmart

• Ірина У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ArtSmart. Цвет каркаса: Черный. Ширина: 55. Цвет полок: Дуб Сонома Трюфель

Рекомендую!!!

Достоинства:
    Отличный органайзер на кухню, продавец - супер!!! Сборка легкая, выглядит очень стильно.
    • Продавец  ArtSmart

Дякуємо Вам за позитивний відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою!)

• Олександр П***

Поличка доволі міцна , чудово підходе під микрохвильовку. Запаковано гарно, все приїхало ціле

• Сергій

Підставка дуже якісно виготовлена. Ідеально поєднується з сучасними інтер’єром. Кращої не знайдете. Рекомендую.

Достоинства:
    Відмінна яксть.
    Недостатки:
    Доставка задовга.
    • Продавец  ArtSmart

• Карина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ArtSmart. Цвет каркаса: Черный. Ширина: 55. Цвет полок: Дуб Артизан

Класна полка , ідеально вписалась в інтерʼєр. Конструкція не хитається .

• Вікторія Ч***

Міцна, якісна, легко збирається.

Достоинства:
    Якість, ціна, українське виробництво
    Недостатки:
    не виявлено
    • Продавец  ArtSmart

• Ганна

Підставка дуже гарна. Відповідає опису. Дякую за якісний товар.

• Артур У***

Саме те що хотів

Достоинства:
    Якість,ціна

• Ірина К***

Міцна, добре вписалася на кухні, легко збирається.

• Татьяна Д***

Супер!елементарне збирання, відмінна якість!

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ArtSmart. Цвет каркаса: Черный. Ширина: 55

Дуже задоволена. Максимально швидка відправка. Відповідає опису. Рекомендую.

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  ArtSmart

Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою!)) Користуйтеся із задоволенням!

• Анна А***

Все підійшло.
    Гарно прикрутилося.

• Gene

Полиця дуже сподобалася: саме те, що було потрібно.

Достоинства:
    Міцна, містка, зручна, дуже гарна, легко збирається, достатньо простору навколо мікрохвильовки
    • Продавец  ArtSmart

Дякуємо Вам за відгук! Користуйтеся із задоволенням!))

• Оксана Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ArtSmart. Цвет каркаса: Черный. Ширина: 55

Міцна, зручна, дуже класна щиро дякую.

• Ірина С***

Загалом рекомендую.в середині кути не дуже прокрашені вжа повністю. Але ціна мені підійшла. І луже гарний колір плити

Достоинства:
    Міцна, вибір кольорів
    Недостатки:
    Не всюди акуратно стики, і прокраска
    • Продавец  ArtSmart

• Марьяна П***

Класна підставка.

• Продавец  ArtSmart

Дякуємо Вам за відгук! Користуйтеся із задоволенням!))

• Катерина

Підставка підійшла ідеально.

• Ірина П***

Все як в описі і на фото. Збирається легко, є інструкція та інструмент, хвилин 10 максимум зайняло, а можна й швидше було. Досить стійка, не хитається. Верхня стільниця гладка, приємна на дотик і гарно зроблена. Металеві ніжки нормальні, але трохи злазить краска, якщо шкрябати чи, наприклад, коли завинчували гвинтики, то трішки злазило, але це не критично, все загалом виглядає добре. Є в наборі 4 клейкі мʼякі фетрові підкладки для ніжок.
    Відчуття якісної полиці, яка гарно та стильно виглядає, саме те, що довго шукали, дуже задоволені. Рекомендую.

Достоинства:
    Стійка, не хитається, висока, витримує нормальну вагу, стильно виглядає, є вибір кольорів та деревини.
    Недостатки:
    Якщо необережно поводитись, зовсім трохи злазить покриття краски на металевій основі.
    • Продавец  ArtSmart

• Марина Є***

Прекрасная полка . Очень легко и быстро собирается. Ключ в комплекте. Есть мягкие наклейки на металл, чтобы не царапать поверхность.

• Тамара Ч***

Супер качество, рекомендую

Достоинства:
    Удобно
    Недостатки:
    Немае
    • Продавец  ArtSmart

• Елена Ш***

Міцна. Стильний дизайн.
    Гарна якість

• Христина М***

Дякую за якісний товар. Підставка виглядає чудово, дуже стильна і практична, стійка. Зі своєю функцією справляється на відмінно. Плюс - надзвичайно легка у збірці, справилась за 20 хвилин :) Дякую виробнику і магазину, все чудово!

• Продавец  ArtSmart

Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою. Користуйтеся із задоволенням!))

• Руслан Ш***

Незамінна, якісна, добротна полиця для маленької кухні.
    Рекомендую!

• Продавец  ArtSmart

Дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням)

• Євген Ж***

Поставив на неї тостер і чайник. Класна штука для економії місця на кухні

Достоинства:
    Гарна якість, ідеальний розмір, не смердить як часто буває з новим новим дсп
    Недостатки:
    Гвинти справа не затягуються до кінця, а прокручуються, трохи шатається
    • Продавец  ArtSmart

• Наталія С***

Прекрасна полиця - відповідає фото та опису, стійка, всі деталі добре підігнані, нема гострих кінців. Збирається просто, кажу як людина у якої дві ліві руки) Повна комплектація, в тому числі ключ для збирання, інструкція, гарне пакування. Дякую!

Достоинства:
    Надійна, якісна, гарна
    • Продавец  ArtSmart

• Інна

Дуже чудова!

Достоинства:
    Чудова підставка

• Наталя

Підставка дуже сподобалась, гарна якість та пакування. Я рекомендую цей товар та продавця

Достоинства:
    Якість та ціна
    • Продавец  ArtSmart

Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою!)

• Олег

Якісний товар за адекватні гроші, зібрати можна за 10 хв. з перекурами та кавою :)

Більше часу пішло на розпаковка, на упаковку не скупились все замотаною якісно та надійно.

Товар рекомендую.

Достоинства:
    Якісний товар
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  ArtSmart

Дякуємо Вам за позитивний відгук! Користуйтеся із задоволенням!)

• Людмила

Отличная полка. Просто спасение, когда на кухне мало места.
    Очень простая в сборке. Качество отличное

Дякуємо за відгук!

• Олена К***

Дякую,поличка відмінна.Доставка посилки швидка (не зважаючи на те, що її мені "забули" вчасно відправити ). Прийшла в розібраному стані, але скрутити її не склало великих зусиль (в мене особисто дитина справилася). Колір полички дуже сподобався. Дякую продавцю.

Достоинства:
    Гарно виглядає.
    Недостатки:
    Поки що не має.
    • Продавец  ArtSmart

• Дар'я

Класна підставка! Підійшла ідеально. Дякую.

Достоинства:
    Надійна, металеві деталі дуже якісні.
    • Продавец  ArtSmart

Дякуємо Вам за позитивний відгук!

• Кузьменко О***

Полка якісна, колір як на фото.
    Все чудово.

• Лариса П***

Отличная полка. Качественно сделана, отлично упакована. Спасибо!

Достоинства:
    Качественно