- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Добре сіно
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Я неодноразова замовляла сіно у цього продавця. Завжди отримувала якісний товар. Замовлення у кількості 4 пакета по 12 л. Цього разу прийшло НЕ сіно!!!! А сушений БУРʼЯН . Це жах с колючками і сміттям, палками і Реп’яхами. Велике прохання зробити обмін бурʼяну на сіно.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сміття замість сіна
- Продавец Monika&Marvin
Доброго дня Яна! Нам даже прикро, що ВАМ не сподобилось сіно, кінець сезону, це с прошлого літа, зараз вже буде нове сіно в травні косити будемо, цього року 2026 року. Жаль, що ви декілька разів брали, воно за ВАШИМИ словами, було дуже добре і жодного позитив відгука на це сіно не залишили. А, зараз після цього ВІДГУКУ в одну зірочку, сіно вже це ніхто не купує, мабуть і знімемо його з продажу, бо вже не актуальне, рейтинг сіна с 5 зірочек впав на 1.
- Продавец Monika&Marvin
Ми з Вами з'вязались і відшкодували вже, а все одно рейтинг сіна не піднявся і продажі повністю зупинились
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Класне сіно
- Ганна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin. Количество в упаковке: 1
Відбірне і дуже ароматне сіно. Замовляла собаці в будку і тепер собака не тільки спить в теплі, а ще й пахне чудово. Дякую!
- Тимур Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin. Количество в упаковке: 1
Великий мішок сіна вітчизняного виробництва
- Достоинства:
- Дійсно зелене та ароматне сіно.
- Недостатки: