- МикитаОтзыв от покупателя. Продавец: Смарт Хаус. Цвет: White
різьба на ніжці дуже тендітна, коли хотіли зафіксувати, вона перетворилась в порошок
- Достоинства:
- Світиться
- Недостатки:
- Не виконує назначені функції
- Продавец Смарт Хаус
Вітаємо!
Дякуємо за зворотний зв'язок. Шкода, що кріплення не виправдало ваших сподівань.
Оскільки ніжка тримача виготовлена з алюмінієвого сплаву, вона потребує обережного затягування без надмірного зусилля. Проте ситуація, коли різьба "перетворилася на порошок", може свідчити про порушення технології загартування металу в конкретній партії.
Будь ласка, напишіть нам у чат підтримки. Ми обов'язково розберемося в ситуації та знайдемо спосіб вирішити цю проблему, щоб ви могли повноцінно користуватися пристроєм.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Black
Здравствуйте подставка супер подсветка работает в паре со всей другой подсветкой
- Достоинства:
- Практичная красивая все работает
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Смарт Хаус. Цвет: Black
Не поганий тримач. Добре фіксує.
Та світить не так яскраво як показано на ілюстраціях.
Стрічка тільки пт правому краю.
Підсвітка 4,5 з 10- Достоинства:
- Добре підтримує
- Недостатки:
- Підсвітка не яскрава і тільки з однієї сторони.
- Евгений В***Отзыв от покупателя. Продавец: Смарт Хаус. Цвет: White
Прекрасно
- Евгений В***Отзыв от покупателя. Продавец: Смарт Хаус. Цвет: White
Красивая , много сторонняя ,найдется место в любом корпусе
- Павло З***Отзыв от покупателя. Продавец: Смарт Хаус. Цвет: White
Скарг немає, прийшло швидко
- Достоинства:
- Гарна підсвітка
- Недостатки:
- Не помітив
- Нікіта Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: TeraShop. Цвет: White
Прийшло взагалі не то що я замовляв!
- Алексей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Смарт Хаус. Цвет: Black
Ваша УЖАС(По другому это не назвать, прислать 2!!!!не работающих товара из двух) НЕ РАБОТАЕТ!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Полностью, отсутствует питание т.к при разборке было обнаружено отрыв провода подсветки от элемента ргб,и даже не видел думайте ЗАИКАТЬСЯ что это я СЛУЧАЙНО мог это сделать!
- Продавец Смарт Хаус
Доброго дня. Даний товар у нас в продажу довгий час, як і інший товар що Ви у нас придбали. Проблем ніколи не виникало з жодним з них.
Зараз Ви стверджуєте що обидва товари не працюють, при цьому маючи 14 днів для повернення/обміну Ви не звязалися з нами та й ще самі полізли розбирати товар щоб подивитися де і що розірвано.
Жоден магазин не прийме такий товар назад.
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Смарт Хаус. Цвет: White
Доставили дуже швидко.
Упаковка хороша, все стало на свої місця- Достоинства:
- Стійкість,підствітка