Отзывы покупателей о Графический планшет Gaomon M10K PRO для рисования

Оценка пользователей 4.89/5
  • Юрій Ч***

Все чудово

• Продавец  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Черный

Дуже задоволена планшетом. Чудова якісь в такому грошовому діапазоні.
    Товар прийшов швидко. Дякую !

Достоинства:
    Ціна - Якісь
    Недостатки:
    не виявила
    • Продавец  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Черный

Працює добре, легко налаштовується.
    Фото для порівняння з розміром 14" ноутбука

• Дарья
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Черный

Дуже гарне спілкування з менеджером, дуже швидка доставка.Планшет замовляли донці на Новий рік, вона дуже швидко його підключила до ноута...

Достоинства:
    Простий у використанні, без підводних каменей.
    Недостатки:
    За неділю ще не побачили ...
    • Продавец  HappyLife

• Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Черный

Швидка доставка, приємний на спілкування менеджер.
    Ніяких "танців з бубном" з підключенням, завантажив драйвер, відколібрував піро та малюй. Я користуюсь ФШ та Ілюстратор.
    На планшеті можно назначити зручні для вас комбінації "хоткеїв".
    Піро має трішки гумове покриття, що впливає на зручність під час малювання. (Я малюю десь по 5-6 годин поспіль)
    Маленька порада, для тих хто буде у перше купувати собі графічний планшет. По перше, завжди шукайте планшети з пасивними пір'ями. По друге, також одразу шукайте можливість придбати запасне піро, бо на моєму досвіді, піро виходить з ладу швидше планшету.

Достоинства:
    Швидка доставка, дуже простий у налаштуванні, приємне обслуговування.
    Недостатки:
    Тільки якщо у вас не дуже великий стіл, бо він займе багато простору.
    • Продавец  HappyLife

Андрій, добрий день! Дякуємо Вам за детальний та корисний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Ганна Е***

Отлично. Быстрая доставка. Хороший продавец

• Продавец  HappyLife

Ганна, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Завжди радіємо коли замовлення у нашому магазині приносять покупцям позитивні емоції. Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Jungkook L***

Здравствуйте, вопрос, вы без проблем подключили планшет?у вас не было проблем по типу того что он не реагирует на касания хотя работает и не пишет планшет отключен?

• Ганна Е***

Проблем с подключением не было

• Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MobilFan

По качеству товара у меня вопрос нет, всё оправдало ожидания. Может эта проблема только у меня, но мне в комплекте не положили перчатку, пришлось докупать.

Достоинства:
    Пришёл в хорошем виде, без повреждений и тд
    Недостатки:
    В комплекте не было перчатки, хотя должна была быть
  • Немченко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный

Хороший планшет , в блендере работает нормально . Доставили быстро , но пришел без перчатки .

• Продавец  UNi Lux

Добрий день, ! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин UNi LUX.

• Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный

Дякую

• Продавец  UNi Lux

З повагою завжди Ваш магазин UNi LUX.