- Алексей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Sport. Цвет: Черный. Размер: 44.5
кроссовки поменяли на подходящий размер, все ок
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: FULLSPORT. Цвет: Черный. Размер: 47
2 рік, політ нормальний, недоліків не виявлено, підошва в наявності
- Андрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: SenseiSport. Цвет: Черный. Размер: 45
Дуже зручні круті кросівки! Легенькі, ногам в них дуже зручно. Підходить для повсякденного носіння і зрусно бігати. Крутий дизайн! Рекомендую!
- Достоинства:
- Зручні, легкі, красиві
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40
Доповню свій попередній відгук.
Десь протягом місяця, нога адаптовувалась до кросівок, а кросівки до ноги. Очевидно, розносились.
Отже, єдиний мінус вказаний мною у попередньому відгуку вже не актуальний. - СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с салатовым. Размер: 40.5
Давно купую кросівки asiks для бігу, деякі пари відслужили під 10 років. Але це прямо розчарування. Правий кросівок муляє в районі шва язичка і на згині ззовні. Потрібно було повернути після другої пробіжки, але я чомусь подумав що вони розходяться. Не рекомендую!
- Недостатки:
- В правому кросівку муляє шов язичка та десь по середині.
- Максим М***
привет. Тоже брал в этом году, после примерке в кв, немного походил. Понял что не то, вернул обратно.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40
Точно не найзручніші, але ходити можна. Чи можна в них бігати - поки для мене питання. Напевне, ні, бо трохи жорсткі для бігу. Стосовно водонепроникних властивостей, то звісно, вони присутні, але як довго протримається мембрана - час покаже.
- Достоинства:
- Чорні, практичні, gtx, легкі.
- Недостатки:
- Трохи тверді. Це неприємно мене здивувало.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
На картинці виглядають краще ніж в реальності. На моїй нозі не не комфортно сиділи.
- Недостатки:
- Яка ціна, така і якість.
- Кирило М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 45
Розмір як завжди ідеально підійшов, «наче під мене і робили». Вигляд чудовий, зручні, водонепроникні. Короче кажучи - до покупки рекомендую(Вже 10 років тільки і купляю ASICS)
- Достоинства:
- Не промокають, нога дихає, легкі та дуже комфортні у повсякденному використанні
- Недостатки:
- За таку ціну, взагалі немає
- Валерій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 41.5
Купив для старшого сина, йому подобається. Подробиці на жаль описати не можу, але як мінімум розмір що написано, то і є
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Swimming & Run. Цвет: Черный. Размер: 42.5
Дуже зручні кросівки, не знаю що ще додати. Трохи важко вдягаються але сидять на нозі так ніби я з ними народився. В дощ ноги залишаються сухими. Звісно влітку або при навантаженнях в них жаркувато, але не гірше ніж в інших мембранних кросівках що в мене були.
Соответствие полноте
- Віталій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
В цілому кросівки підійшли
Дещо жорсткі для бігу- Достоинства:
- Матеріал
- Недостатки:
- Не підходить для бігу та літнього сезону
- Ігнатій К***
Они не созданы для лета)
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44.5
Зручні та легкі, для бігу підходять
- Павло Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 45
Після першого контакту з водою,перед цим обробивши їх водовідштовхувальним спрєм - промокли
- Влад
Не хотів би вас розчарувати але вони промокають, але внутрі є спеціальний носок який не промокає. Та вони не мають свойства відштовхувати воду, вони просто не пропускають її далі того носку який держить вашу ногу в сухості
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый с желтым. Размер: 44
Дуже зручні, але вказано, що вони підходять на літо, але я в цьому дуже сумніваюся , тому що вже зараз при температурі повітря 20 градусів трошки жарко в них або мені так здається. Можете відповісти опис на сайті вірний?
- Достоинства:
- Якісні, дуже зручні
- Недостатки:
- Поки не знайдено
- Олександр Л***
Скоріше за все помилка в описі. Вони навпаки на прохолодну погоду. Я в попередній Сономі 6 майже всю попередню та цю зиму відходив, і по горах ходив - супер. Нажаль пропік іскрою від багаття, то тепер буду на осінь брати 7. Мабуть, найкомфортніші кроси для мене.
- Інна
Олександр, вам вони не здались жорсткими? Бо є сіро-зелені ця ж модель, і вони ніби трохи дубові
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 47
Те, що і очікуєш від цієї моделі і бренду
Соответствие полноте
Маломерит
- Віталій К***
Доброго вечора.
А стельки зйомні? - Ілля
Віталій, вони приклеєні але зняти можна
- Віталій К***
Дякую
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с синим. Размер: 43.5
Загалом ок, але трохи слизькі на мокрому асфальті
- Є.К.Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42.5
Мої минулі 6-ті Sonoma відбігали більше 1800 км (і це без урахування ходи)! Жодного розриву, але, звісно, почали "втомлюватися", впевнений пробігали б ще 200 км. Побачив цю 7-му модель та купив не вагаючись (та й ще зі знижкою). Сіли - як на мене шили, побігли, навіть розношувати не треба. Не знаю, чи то модель так ідеально з моєю ногою співпадає. Сподіваюсь 7-ка також буде радувати!
- Андрій Ж***
Підкажіть, а Asics без Гортекс носите? Розмфр той самий чи Гортекс більші трохи юерете? Дякую
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 45
Мембрана не відповідає своїм властивостям.
До цих кросівок у мене були asics gel sonoma 6 так я в них по калюжам бігав і ні разу не промокала нога. Після придбання цих кросівок водовідштовхувалььне просочення зникло після ПЕРШОГО дощу, і одназу промокла нога- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Мембрана gore tex не відпрацьовує від слова "взагалі"
- Олексій
Після вашого відгуку спробував протестувати кросівки,я їх також нещодавно придбав тут,але не носив ще.Поставив ноги в тазік ,та поливав водою (без фанатізма),подержав декілька хвилин.За підсумком ноги сухі .Є ця модель кросівок 5 серії,теж все добре з мембраною.Єдине ,що в 5 серії швидко (після року використання) прорвалася верхня сітка ,але під нею сама мембрана досі ціла.
- Валерий Ю***
Це має бути брак. Бо це не нормально для гортексу. Спробуйте їх поміняти чи првернути
- Валерій
Всі інші кросівки асікс виготовлені у В'єтнамі є сонома тільки колір хакі
Алл блек вироблений в Камбоджа тому варто задуматись
- Микола Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 41.5
Нічого особливого.
- Достоинства:
- Не бачив.
- Недостатки:
- Не бачив.
- Костянтин І***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42.5
Дуже легкі та зручні кроси!
Не знаю чому стільки негативних відгуків.Можливо ноги не стандартні))
На осінь весну те, що треба!
Я задоволений ними на всі 100%
В цей час на гортексі вибір не дуже великий. А тут ще і якість хороша.- Достоинства:
- Легкі,дуже зручні, ціна адекватна
- Недостатки:
- Немає взагалі.
Хіба те, що на деяких сайтах ціни взлітають до 5500грн))
- ОлексійПродавец: Rozetka. Цвет: Черный с синим. Размер: 42.5
При першому ж використанні зробилась вм'ятина на носку
- Олег
Ви серйозно, до чого тут особливості будови вашої стопи до кросівок, тільки на розетці можуть бути такі відгуки)
- Олег
У мене така ж модель, тільки попередньої 6 серії , можу сказати, що це найкращі кросівки на осінь, початок зими, в цьому ціновому діапазоні.
Відходив осінь, зиму, початок весни - ціна/якість. - Артем Т***
Олег
так само вминається і в мене, те місце трохи прослаблене