Отзывы покупателей о Зарядное устройство Remzona Giwell Acey GaN 65W USB-A (QC3.0) 2хUSB-C (PD3.0)

Оценка пользователей 4.86/5
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store

Потужна, компактна, зручна. Рекомендую.

• Михайло Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store

Заряджає швидко, якісна збірка, після закінчення зарядка автоматично виключається!

Достоинства:
    Швидкість супер
  • Владимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store

Класне зарядне, але є один мінус. Якщо підключити декілька пристроїв, то загальна потужність сильно обмежується. Наприклад, якщо ноутбук заряджається на 60 Ваттах, і підключити ще щось через Usb type A, то потужність падає до 15вт, і фактично ноутбук починає розряжатися, якщо на ньому працювати.
    Аналогічно якщо заряджаю телефон через type-C, працюючи на ноутбуці - потужність падає до 22вт, і телефон повільно заряджається, і ноут розряжається, поки заряджаєш телефон.

• Вікторія М***

Все сподобалось

• Юрій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store

Брав зарядку 45 ватт,і ще брав 95 ватт і зарядний пристрій 65 ватт від розетки,хочу анулювати свій попередній відгук,всі зарядки працюють чудово,телефон і все заряджають,та що я скажрився в легку видає 30 ватт,ксяомі заряжає на ура,та що 95 ватт ,заряджа самсунг с24 ультра на ура,а взагалі брендом ,якістью, і продавцем задоволений. Зарядка від мережі ,це найкращий вибір для самсунга і не за всі гроші світу)унав про них на війні в окопі,рекомендую.

Достоинства:
    Ціна,якість
    Недостатки:
    Режим 45 ватт включається не зразу,треба почекати 30 секунд
  • Юрій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store

В основному брав для s24 ультра,бо китай Та845,тільки 24 ватт,після оновлення телефон почав на неї ругатись, був вибір між оригіналом і цим зарядний,відгуки про оригинал хренові,то купив цю,але ще хотілось для павербанка мати 65 ватт,але на жаль не вийшло,але з самсунгом справляється я довольний.

Достоинства:
    Не гірше оригінала самсунг, є надшвидке заряджання 2.0,
    Недостатки:
    Трохи нагрівається, але не критично,при зарядці дорогого 140 ватного павербанка показує лише 18 ватт,що на зарядці що на павербанку,також є дисплей,китайский самсунг зарядка видавала 24 ватт,ось так
  • Хелен

Чудово

• Продавец  Berem&Store

Дякуємо вам за відгук, приємного користування!

• Любомир

Тримає 65w

• Продавец  Berem&Store

Дякуємо вам за відгук, приємного користування!