- Людмила Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Пока не пользуюсь, материал приятный.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. Сподіваємось, що килимок виправдає ваші сподівання. З повагою команда Ranger.
- Віталій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Класний килимок
- Оксана І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Гарна,велика,м'яка. Але мабуть було б краще ще кілочки фіксувати,щоб вітром не піднімалося.
- Достоинства:
- Велика,м'яка,гарна.
- Недостатки:
- Мокрий пісок під низом погано витрушується.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. Сподіваємося, що килимок повністю виправдає ваші очікування. З повагою, команда Ranger.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Дуже класний килимок ,великий на три людини точно ,не тонкий на траві лежати звучно.Мій не мав ніякого запаху
- Достоинства:
- Великий ,зручний
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви обрали нашу продукцію. Сподіваємось, що килимок повністю виправдає ваші очікування. З повагою, Команда Ranger
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Яскравий килимок. Розмір відповідає заявленому. Досить щільний та м'який. Сподобався.
- Достоинства:
- Великий, міцний.
- Недостатки:
- Не виявила. Сторонні запахи відсутні.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обрали нашу продукцію. Сподіваємося, що килимок повністю виправдає ваші очікування. З повагою, команда Ranger
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Великий зручний і ціна приємна.
- Достоинства:
- Великий, ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви обрали нашу продукцію. Сподіваємось, щокилимок повністю виправдає ваші очікування. З повагою, Команда Ranger
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Все гуд. Можна брати
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
З повагою, команда Ranger
- Вікторія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Килимок чудової якості
- Достоинства:
- Міцний
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Чудовий килимок, тепло стелити на землю
Сподіваємось, що килимок повністю виправдає ваші очікування і прослужить довгі роки.
З повагою, Команда Ranger
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Дуже класний, великий килимок, рекомендую!
- Достоинства:
- Великий, і мало занімає міста
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Сподіваємось, що ви будете задоволені користуванням і оціните його якість та зручність. З повагою, Команда Ranger.
- Преображенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Все як в описі. Килимок гарний і досить великий. Брали на 3х чол. Але він вистачить і на 5))))
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Сподіваємось, що ви будете задоволені користуванням і оціните його зручність. З повагою, Команда Ranger.
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Килимок відповідає опису
- Достоинства:
- Великий і зручний
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Сподіваємось, що ви будете задоволені користуванням. З повагою, Команда Ranger.
- Ігор О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Свої функції виконує на 100%.
- Достоинства:
- Великий і зручний
- Недостатки:
- На одеських пляжах до війни не вистачало місця розкласти весь ...
Представник постачальникаДякуємо за інтерес до нашої продукції! Сподіваємось, що ви будете задоволені користуванням та оціните його зручність, надійність і практичність. З повагою, Команда Ranger
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Зручний килимок.
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Дуже класний килимок, якісний, зручний, легко чистити і збирати, зручно носити
- Анатолий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Клас!)
- Петрова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Дуже крутий килим для великої компанії, теплий, навіть коли на вулиці земля прохолодна, можно сміливо з ним на пікнік)
- Достоинства:
- Суперовий килим для пікніків
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Досить пристойний килимок для пікніків на велику компанію. Верхня тканина подібна до флісу - м"яка, тепла. Підкладка не тільки вологостійка, а й теж трохи наче з утепленням. Складається компактно, зручно. Є навіть інструкція по експлуатації))) Дуже задоволені.
- Достоинства:
- Великий розмір, щільний, яскравий
- Недостатки:
- не виявили
- Олександр Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Хороша річ. Велика площа, зручно упаковується.
Рекомендую - Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Придбали коврик, для відпочинку , великий, просторий, гарний
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Отличный коврик. Запаха нет, огромный, удобный снизу черный с тонким наполнителем водоотталкивающий, единственное маркий цвет но если у вас нет собак, маленьких деток то в самый раз. Отличный коврик очень довольна рекомендую. Хотя были сомнения по запаху но при получении в магазине все можно проверить.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Незаменимая вещь на природе, компактный в свёрнутом виде, а два на два, вмещаемся все. Абсолютно не промокает даже на мокрой траве, дети могут кувыркаться
- Достоинства:
- Большой, удобный, приятный на ощупь
- Євгенія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Вчора забрала килимок з точки доступу. Сам килимок класний, великий, кольоровий, приємний на дотик.
Єдине лиш коли забирала не розкривала його( а вдома розкрила а там чудові плями в ряд))) і схоже що плями вже пробували видаляти але безуспішно( ну дуже неприємно( але моя вина що я не оглянула килимок при отриманні- Достоинства:
- Все згідно опису
- Недостатки:
- Килимок виявився з плямами
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Чудовий килимок!Не знаю, чому в деяких відгуках скаржаться на неприємний запах, нічого такого не має, щоправда купувала ще в 2021 році, може якість погіршилась за 2 роки. Але я дуже задоволена!3 моря підряд використовую, дуже зручний у використанні, приємний на дотик, не парить знизу підкладка,пісок легко зтрушується, швидко сохне, не промокає!
- Достоинства:
- Очікування від використання виправдані на 100%
- Недостатки:
- Жодного
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Китайськая ерунда! Повелся на накрученые отзывы и купил, долго не писал отзыв думал химический запах выветрится, а ннет! до сих пор воняет чортом, когда висит на балконе и даже на свежем воздухе воняет! лежать на нем вообще невозможно кроме запаха покрытие сделано их Аццкой синтетики которая ну ооочень неприятна когда прикасается к телу.
вопрос зачем оно вообще нужно если в месте с ним нужно носить классическое покрывало чтобы было возможно полежать на нем?)))- Достоинства:
- красиво выглядит из далека)
- Недостатки:
- Адская вонючая синтетика
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Одно плохо: в купальнике/плавках не полежишь нормально - неприятное ощущение синтетики
- Достоинства:
- Большая площадь, красивая расцвкетка, быстро сохнет
- Недостатки:
- В купальнике/плавках не полежишь нормально - неприятное ощущение синтетики
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Дуже якісний килимок
- людмила с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
удобная и практичная
- Достоинства:
- качество товара отличное
- Недостатки:
- их просто нет
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
- Достоинства:
- Большой размер
- Яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
- Валентина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
очень классный коврик и приятные тактильные ощущения, не сильно пачкается, под низом специальная непромокаемая подложка
- Достоинства:
- мягкий, приятный на ощупь
- Андрій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Неожиданно порадовал, большой, удобный. Был на пляже на море, на реке и даже в палатке в качестве пола.
- Достоинства:
- Удобный, достаточно плотный, практичный
- Таисия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Большой, удобный. После отдыха стирала в стиральной машинке при температуре 30 градусов, все норм, ничего не полезло.
- Достоинства:
- Коврик супер!
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Отличный коврик, размер само то. Но в сложенном состоянии он не маленький "баульчик".
- Соломія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Чудовий килимок для сімейного відпочинку! Підійде для використання і на пляжі і на природі. Із зовнішньої сторони - водонепроникна мембрана, із внутрішньої-м'яка, приємна на дотик, тканина. На вигляд набагато товстіший, ніж дешевші килимки. Лежати на ньому одне задоволення.
Прийшов швидко, запакований у прозорий пакет.- Достоинства:
- Великий розмір
Якість виробу - Недостатки:
- Не надто міцні липучки
Ніде не вказано як доглядати за ним, чи можна прати
- Эльвира Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Классный коврик! Рекомендую! Приятный на ощупь флис, низ непромокаемый.
- Достоинства:
- Большой, приятный материал
- Недостатки:
- Не обнаружено