Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Двухдиапазонный Wi-Fi адаптер для подключения ПК или ноутбука к Wi-Fi 2.4/5 ГГц, 650 Mbps, USB 2.0, Windows

Код:  427372055
Оценка пользователей 3.2/5
  • Олександр Ч***

Працює добре

Недостатки:
    Поки непомітив
  • Григоренко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gift ideas

Все працює чудово на 5грц видає 200 мб/с дуже зручний легко підключив та установив драйвер

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Не на заявлену швидкість інтернету
  • Катерина С***

Все працює дякую.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Спочатку майже не працював
  • Артьом

Працює, але на 5G інтернеті комп'ютер показує 13 Mbps, 44 каналів мережі

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Працює, але не на заявлену швидкість як в зарактеристиках
    • Продавец  Gift ideas

Доброго дня, адаптер підтримує заявлені швидкості, можливо конкретно у вас така швидкість передачі даних інтернету, перевірте, її одночасно на телефоні / планшеті / ноутбуці і ПК з адаптером, якщо швидкості на пристрої будуть значно вищими ніж через адаптер, то можливо вам попався бракований екземпляр, і ми його без проблем замінимо вам на новий за наш рахунок. Ми вже продали досить багато таких адаптерів, і ви перший, хто скаржиться на низьку швидкість на ньому, ми і самі ним користуємось, і швидкість інтернету впирається не в адаптер, а в швидкість передачі даних від провайдера.

• Егор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gift ideas

не советую к покупки когда писал отзыв сново отключился интернет

Достоинства:
    интернет 5g скорость 100мб/с раньше все было хорошо но буквально через месец после покупки начались проблемы сначало раз в 10 минут пропадала связь потом скорость упала до 20мб/с если что на телефоне скорость интернета в раене 80мб с а на пк 20 мб с
    Недостатки:
    очень плохо
    • Продавец  Gift ideas

Добрий вечір. Хотілося б одразу сказати, що перш ніж писати негативний відгук про товар, ви б могли написати або зателефонувати нам, і ми постаралися б вирішити проблему, і якщо дійсно проблема в адаптері, ми б вам його поміняли на новий.
      Зараз через постійні відключення світла, проблеми з інтернетом у всіх.
      Ви користуєтеся інтернетом через сім карту на телефоні, на скільки ми розуміємо?
      Якщо так, то не дивно, що у вас падає швидкість і зникає зв'язок, це пов'язано саме з вимкненням світла і нестабільною роботою інтернету через ці самі вимкнення.
      З цим вам ніякий адаптер не допоможе.
      У нас у багатьох співробітників також проблеми з 5g інтернетом, через відключення, він загалом працює повільно і не стабільно.
      Навіть з огляду на те, що ви нам поставили одиницю за товар, ви можете написати або зателефонувати нам, якщо хочете, і ми постараємося допомогти вам з вашою проблемою, і, як вище і писали, якщо дійсно проблема з адаптером, ми замінимо його вам на новий.
      Ви легко його можете перевірити від звичайного стабільного дротового інтернету підключитися по Wi-Fi.
      Дуже шкода, що клієнти позитивні відгуки про товар вкрай рідко пишуть зате негативні завжди готові, і це при тому, що ми завжди йдемо на зустріч клієнтам.