Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Когтеточка картонная Flamingo Carton Cat Scratcher Jumbo, 47.5 см х 23.5 см х 4 см

Оценка пользователей 4.5/5
  • Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

мої коти ігнорують інші види дряпалок, або картонні, або килим. ця картонна дряпалка доволі гарна.

мені подобається ця дряпалка бо тут картон проклеєний вздовж кожного листка, і відповідно буде триматися навіть якщо кіт його додряпає майже повністю. бо до цього в нас була дряпалка від котофабрики, і вона трималася разом шляхом дірки + втулки. і коли кіт продряпав повз дірку довелося викинути, бо листки картону почали висовуватися звідти.

Єдине що це просто блок клеєного картону без нічого іншого. нема дірок для того аби повісити на стінку, хоча на упаковці вони є. І якось за 300+ грн могли б вже зробити дірки. А то доведеться клеїти. і раз вже все одно клеїти, то можна взяти шмат картону і зробити дряпалку вже повністю, в Pinterest є купа інструкцій.

Достоинства:
    нормальна добротна картонна дряпалка
    Недостатки:
    немає намальованих на пакунку дірок за які можна прибити до стіни. це легко доклеїти але блін.

Вдячні, за Ваш вибір і високу оцінку якості нашої продукції !

• Андрей Е***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Другий раз замовляю цей товар саме у цього продавця. За такі гроші і висока ніжка і служить довго. З мінусів те, що через пару тижнів іграшка відривається, через пару місяців треба міняти джут і сама палка розхитується. Треба було робити або різьблення більш під нахилом ховаючи шапочку вглиб, або замість одного великого болта, вкрутити два поменше.
    Але це вже зайві причіпки. За такі гроші топ, раджу до покупки!
    За оббивку окреме спасибі, вона моїм котиків подобається більше ніж подушка.

Достоинства:
    Відмінна якість
  • Лідія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Одна з найкращих моїх котячих покупок. Брала декілька разів. На фото - нова дряпка в упаковці та стара, яка використовується більше року. Мої коти її обожнюють та конкурують за місце, щоб поточити кігтики. Особливо якщо посипати котячою м'ятою (вона йде у комплекті). Ця дряпка - краще, аніж традиційні стовпчики та досочки з сизалем. її вистачає надовго! Навіть з урахуванням того, що в мене 4 кота. Вона допомагає їм переключитися від меблів та розім'ятися. Так, сміття надирають багатувато, але мене це не дратує. Вважаю, що покупка дійсно себе виправдовує.

Достоинства:
    Котам подобається, надовго вистачає
    Недостатки:
    Сміття багато (але воно того варте)
  • Софочка
    Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Эта когтеточка заинтересовала нашу малышку, наконец то мебель осталась без ее внимания. Качество хорошее, только немного не вписывается в общую цветовую гамму квартиры. Но это не важно, главное что бы она была довольна и не портила мебель.