Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Бандалетки на стегна текстильні від натирання на силіконі Тілесні XL (58-66 см)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: XL. Цвет: Телесный бежевый

Дякую вам, мені підходить повністю,маю бажання заказати ще одні,не скатуються, достатня длина 18 см

• Світлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 2XL. Цвет: Телесный бежевый

Отримала посилку,товаром задоволена,дуже приємні на дотик не злазять і не скатуються.
    Рекомендую товар і продавця.

Достоинства:
    Зручні і приємні на дотик
    • Продавец  Lovelitta

Дякуємо за відгук! Ми впевнені, що ваш досвід допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір!.

• Анастасія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 3XL. Цвет: Телесный бежевый

Дуже дякую. Швидка доставка,якість супер!

Достоинства:
    Зручно та комфортно
  • Valeriya A***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: M. Цвет: Телесный бежевый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Швидка доставка в точку видачі Розетка це великий +, товар повністю як на фото

• Соответствие размерной сетке

• Віра Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: XL. Цвет: Телесный бежевый

Дякую за зручності. Зараз жара, і цей жіночій аксесуар, бандалетки, дуже рятують))

• Вероніка Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: XL. Цвет: Телесный бежевый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Хочу доповнити свій відгук. Не беріть. Вони ще й скручуються і ніде не фіксуються.

• Соответствие размерной сетке

• Продавец  Lovelitta

Вітаємо, бандалетки для фіксування мають силіконові стрічки, які розташовані з 1 боку, 2 стрічки з 1 боку

Надягати бандалетку необхідно так, щоб клейкі стрічки були вгорі, це має запобігати скручуванню.

• Вероніка Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: XL. Цвет: Телесный бежевый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Неприємним моментом був шов, та наявність липучок тільки зверху. Раніш користувалась більш зручними бандалетками за таку саму ціну. Ці не рекомендую брати.

Достоинства:
    Гладенькі
    Недостатки:
    Шов не видно на фото. А у наявності товстий рубець.
    • Соответствие размерной сетке

• Продавец  Lovelitta

Нам прикро, що у Вас могло скластися таке враження, проте про бесшовність виробу не було вказано. Ми пропрацюємо можливість додавання фото шву, проте,
      те що липучки лише з одного боку - спеціально додаємо в описі, акцентуємо увагу на цьому, надаючи повноту інформації про виріб.

на фото також відповідність зображена, щодо 2 липучок з 1 боку і не надано інформації, що може вести в оману
      прикро, що Ваш відгук описує негатив від очікування того, що не було вказано і зображено.