- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Цікава іграшка, підійде для діток різного віку
- Достоинства:
- Гарна якість, швидко оформили замовлення, товар відповідає опису
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Дитині дуже сподобалось
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Все ок
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Гарна іграшка. Брав хрещениці на подарунок. Кейс був трошки тріснутий замінили без проблем і вибачилтся.
- Достоинства:
- Гарний сервіс, не просто "продав і забув"
- Недостатки:
- Був тріснутий кейс
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Замовила дитині на подарунок. Цілком задоволена покупкою. Ціна, якість, обслуговування - все люкс
- Достоинства:
- Швидка доставка, якісний товар, що відповідає опису та заявленим характеристикам
- Недостатки:
- Не виявила
- Геннадій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Дитячий магнітний конструктор справив дуже хороше враження. У наборі багато яскравих деталей, які легко з’єднуються між собою завдяки магнітам, тому дитина може створювати різноманітні фігури та будівлі.
Гра з конструктором добре розвиває уяву, просторове мислення та дрібну моторику. Деталі міцні, кольорові та приємні на вигляд, тому процес складання захоплює надовго.
Чудова розвивальна іграшка, яка поєднує гру та навчання. Гарний варіант подарунка для дітей.- Достоинства:
- Багато яскравих деталей, якісні магнітам, деталі міцні
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Все пройшло чудово, швидке оформлення, гарний сервіс, чудова якість констректора) Дитина задоволена
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Дитина в я в захваті, гарна якість
- Надія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
У наборі 95 деталей а не 100!
- Достоинства:
- Цікава іграшка
- Недостатки:
- Не всі деталі
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Конструктор хороший.
Ребёнку стразу понравился
Коробка пришла целая- Недостатки:
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Дитина щаслива і мама щаслива!Магніти добре тримають деталі і все залежить від польоту Вашої фантазії!До речі бокс дуже компактний для зберігання !
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Дуже розчарована, замовляла на подарунок хресній дитині , як бачите «таке» дарувати я не буду! Нікому не раджу купувати в цього продавця! Так як коробка розбилась тільки через те, що не було належного пакування, а може й таке вже і відправили!!!
- Продавец Tweezy
Вітаємо, Яно! Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам дуже шкода, що пакування було пошкоджено під час доставки. Ми дуже цінуємо свою репутацію, тому вже запропонували вам варіанти вирішення проблеми: повну заміну набору або відправку нового кейса за наш рахунок.
- Надежда Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Конструктор сподобався,якісний товар.
- Достоинства:
- Гарне обслуговання
- Недостатки:
- Немвє
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Чудовий конструктор, дітям подобається, цікаві об'ємні фігурки, є інструкція з прикладами як складати різні форми. Плюс, що є кейс, тобто всі деталі в кучі і не загубляться.
- Достоинства:
- Цікава іграшка, наявність кейсу
- Недостатки:
- Якби сильніший магніт
- Панагушин А***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Наразі улюблений конструктор сина
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Купувала на подарунок - дитина у захваті. Деталі гарної якості, зроблені охайно. Обслуговування швидке та чемне, товар відповідав опису.
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Візуально приємний конструктор, практичних висновків немаю, бо брав на подарунок.
- Достоинства:
- Запакований в бокс
- Недостатки:
- не виявлено
- Надежда Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Гарний конструктор.
- Достоинства:
- Багато деталей
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Гарна якість. Хочу зауважити, що коли обираєте цей конструктор, то зверніть увагу на розміри прописані в описі.
Конструктор набагато менший, аніж на самому фото (але відповідає опису).
Дитина грається із задоволенням.- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявили
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Прекрасний конструктор, швидко відправили, гарний сервіс, все чудово, дуже рекомендую!
- Инна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Все зроблено на відмінно. Великі деталі, що добре для маленької дитини.
- Достоинства:
- Великі деталі, гарний пластик.
- Недостатки:
- Слабкуваті магніти, але не критично
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Слабкі дуже магніти!!
- Достоинства:
- Гарна задумка,окремо бокс для зберігання є,але...
- Недостатки:
- Слабкі магніти
- Продавец Tweezy
Нам шкода, що враження виявилося не таким, як очікували. Магніти в наборі розраховані на різні конструкції, але при будівництві великих фігур важливо правильно розподіляти вагу: робити широку основу, збирати рівні симетрично і при необхідності зміцнювати високі елементи додатковими деталями. Це допомагає конструкціям бути більш стійкими. Розміри елеметів вказани на фото і є оптимальними для маленьких дітей
- Ігор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Магніти не достатньо сильні, щоб будувати, особливо дитині. Розміри набагато менші ніж здавалося дивлячись на фото. Іграшка цікава, але є недоліки
- Достоинства:
- Цікава іграшка
- Недостатки:
- Слабкі магніти
- Продавец Tweezy
- Марія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Конструктор доставили швидко, дякую!
Незадоволена якістю магнітів , дуже слабенькі!- Достоинства:
- Доставкою задоволена
- Недостатки:
- Погана якість , магніти майже не тримають!
- Продавец Tweezy
- Уляна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Дитині сподобалось дуже. Складає по інструкції
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Конструктор виявився набагато меншим, ніж показано на картинці
- Достоинства:
- Хороші магніти
- Недостатки:
- Маленькі деталі
- Рудоман Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Слабкі магніти. Фігури побудувати не можливо. Цікаво буде тільки для дітей меншого віку.
- Продавец Tweezy
- Екатерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Все супер, дитина задоволена-мама спокійна)
Швидко доставили, продавця рекомендую) - Інна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Прийшло все ціле. Діти задоволені
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Все як на фото ,внучка отримала на Миколайчика подарунок
- Достоинства:
- Цікавий для дітей
- Недостатки:
- Не виявили
- Дарья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Отримали конструктор зі зламаним боксом, чи можливо отримати новий бокс для гри?
- Достоинства:
- Хороший розмір, яскраві кольори
- Недостатки:
- Зламаний бокс
- Продавец Tweezy
Вітаємо. Зробили вам заміну кейса
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Будувати дуже важко бо магніти тримають як "на соплях"... Пошкодував, що купили
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Будьте уважні, перевіряйте на цілісність відразу на пошті!
- Достоинства:
- Цікавий, розвиваючий конструктор! Сподобався.
- Недостатки:
- Нажаль контейнер де зберігається конструктор був поламаний, ніби падав. Незнаю чия вина але але дуже не приємно!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Чудовий конструктор, діти із задоволенням граються
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Якість нормальна магніти тримають не дуже добре
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
В цілому, гарний конструктор, але, на жаль, менший, ніж на фото зображено (в порівнянні з дитиною).
- Достоинства:
- Якісний пластик. Магніти.
- Недостатки:
- Маденькі деталі, на фото здаються більшими.