- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: BIGCHOIC. Объем: 420 мл. Цвет: Темно-синий
Тепло тримає нормально, але через тиждень використання на дні почала облазити фарба.
- Екатерина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: BIGCHOIC. Объем: 420 мл. Цвет: Темно-синий
красивий , тримає тепло
- Достоинства:
- Дуже гарний дизайн
- Недостатки:
- Протікає , на жаль , він має стояти не рухомою
В середину рюкзака / сумки не можно ставити.
Якщо поставить в бокову кішкою рюкзак - нормально
- Продавец BIGCHOIC
Перевірте будь ласка всі гумові деталі, щоб вони щільно прилягали і були на своїх місцях, бо ми їх продали за останні два місяці досить багато і собі дівчата брали , скарг не було. Можливо , коли мили перед викоримстанням, то порушили гумові прокладки .
- Юлія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: X-ART. Объем: 420 мл. Цвет: Темно-синий
Легенький, гарно виглядає, чудово уміщається в мій рюкзачок). Зручна кришка з кнопкою-відкривачкою та замком, щоб не відкривалась при випадковому натисканні, коли термос лежить у сумці. Температуру тримає добре (купувала для холодних напоїв - з ранку до вечора холодне лишається холодним). Досвіду користування іншими термосами не маю, тому порівняти ні з чим, але цей мені видається дуже зручним.
- Достоинства:
- Зручна кришка з кнопкою та замком від випадкового відкривання, легкий, дуже естетично виглядає
- Недостатки:
- Не помітила
- Алла М***Отзыв от покупателя. Продавец: X-ART. Объем: 420 мл. Цвет: Темно-синий
Купувала термос на подарунок, все як на фото. Продавець швидко відправив! Рекомендую!
- Достоинства:
- Гарний термос