- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пропрацював два місяці і перестав бачити бак для брудної води.
- Достоинства:
- Миє добре
- Недостатки:
- Пропрацював мало
- Представник бренду
Андрій, вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
Наша компанія прагне забезпечувати найвищий стандарт обслуговування та завжди докладає максимальних зусиль для вирішення будь-яких питань. На жаль, без детального огляду товару дуже важко підказати причину описаної ситуації. Ми із задоволенням проведемо ретельну діагностику приладу й допоможемо вам.
Ваш запит вже зафіксовано за номером 1601218, тому, будь ласка, зверніться на гарячу лінію сервісного центру компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати!
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Дуже задоволена!!! Рекомендую!
- Достоинства:
- Все супер!!!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Шановні, хто пише хвалебні відгуки- невже ви насправді лише за гроші все пишете?
Пилосос на режимі очищення гуде/жужжить перші 5 хвилин так, що нічого не чути, про що розмовляєш з співрозмовником в сусідній кімнаті. І воняє паленим, ніби щось згоріло.
Щодо миття- ну миє одночасно і пил/ сміття прибирає. Вау ефекта немає, но ніби чисто. Шви між плиткою не миє. Набюдаєм далі- Достоинства:
- Миє і пилососить одночасно
- Недостатки:
- Воняє горілим при самоочищенні
- Представник бренду
Світлана, добрий день! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
Наша компанія відповідально ставиться до своєї продукції та робить усе можливе для запобігання будь-яким складнощам з технікою. На жаль, дистанційно дуже важко уточнити ймовірні причини цієї ситуації, проте наші менеджери із задоволенням вам допоможуть.
Для ретельної діагностики товару рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісного центру Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
Ваш запит зафіксовано за номером 1599058. Будемо чекати!
- Оксана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилососом дуже задоволена. Миє супер, добре збирає пил, підлога після нього чиста та свіжа. Покупкою задоволена
- Достоинства:
- Одночасно пилососить і миє
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Користуємось вже декілька місяців. Чудово відпрацьовує своє призначення.
- Достоинства:
- Працює добре
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Чудовий
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Зі слів дружини (а купувалось саме для неї), часу в неї додалося набагато більше. Акум нормальний, трьокімнатну квартиру прибирає за один заряд і ще відсотків 25-30 залишається. Шкода, що немає української мови. Прибирає нормально. Головне після прибирання не залишати брудну воду, бо починає тхнути потім.
- Достоинства:
- Дружині сподобалось
- Недостатки:
- Не помічено
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Гарна річ
- Достоинства:
- Комфортна, зручна
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Хочу сказати , що це просто неймовірний пилосос. Якість миття підлоги супер, зручно чистити мягкі меблі . До цього я купила іншої фірми і дорожче і прослужив 3 місяці , мив погано і залишав воду . В цьому не має залишків води , також зручно , що він сушить ролик . Я його рекомендую . Це річ полегшує життя і береже час. Вистачає 30 % заряду на 76 квадратів.
- МАРИНА Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Зручний та чудовий миючий пилосос. Рекомендую.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Хороший пылесос , моет , тянет , из минусов достаточно тяжелый , самоочистка работает крут
- Недостатки:
- Тяжелый
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилосос топ , перевершив всі очікування .
Для будинку в 110кв, вистачає пропилососити ,(25%) і помити (70%) витрати зарядки .- Достоинства:
- Зручно, тихо, швидко, якісно прибирає
- Недостатки:
- Важкуватий
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Придбали пилосос минулого тижня, вже мали змогу оцінити його в роботі. З своїми задачами справляється дуже добре, тихий, легко очищається. Дуже подобається, що брудна вода під час миття підлоги збирається в інший відсік, так бруд не розноситься по всіх квартирі. Після миття на ламінаті жодного розводу. Станція для зберігання і зарядки не займає багато місця. Тому однозначно можу рекомендувати цей девайс
- Достоинства:
- Пилососить і миє одночасно насадки для сухого прибирання
- Недостатки:
- Не виявили поки
- АлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пользуюсь уже более 2 месяцев. Очень довольна. Мытье полов стало удовольствием, а не обузой. Не представляю, как ранее жила без этого гаджета. Рекомендую всем своим знакомым.
- Достоинства:
- Быстрая и качественная уборка на которую тратишь минимальное количество энергии.
- Недостатки:
- Нет. Все нравится.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пылесос супер, тихий, мощный. Больше не нужны никакие швабры, ведра, тряпки, пылесосы с проводами, собирать-разбирать эти трубки и тд.
Батарея отличная, куча насадок, все супер!- Достоинства:
- Батарея, простота использования
- Недостатки:
- Не подходит для Ковров
- ГлібОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
На квартиру 60 кв.м. заряду вистачає з головою. Тепер вологою ганчіркою махати взагалі не хочеться
- Достоинства:
- Трансформується з миючого у звичайний пилосос зручно. Підлогу миє чисто, без розводів. Функція самоочистки з сушкою роликів гарячим повітрям — топ, ніяких запахів.
- Недостатки:
- Важкуватий, але за рахунок самохідності це не критично
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Ця «миюча машина» Неймовірна!!!
- Достоинства:
- Одні
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Класний пилосос))дякую)
- Достоинства:
- Миє..пилососить чудово
- Ольга Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилососом ще не користувалася, бо відсутня інструкція українською мовою.
- Представник бренду
Ольга, добрий день! Дякуємо вам за звернення.
Інструкція українською мовою до моделі Dreame H12 DUAL є у вільному доступі. Для її завантаження достатньо прогорнути головну сторінку товару донизу та натиснути на кнопку "Завантажити" напроти посібника користувача.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Користуюсь тиждень. Легкий в використанні, дуже подобається що миється і сушиться він сам. Прибирає добре, не гучний, на невелику квартиру поки -вистачає 20% заряду.
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Довго вибирала миючий пилосос, та я залишилась дуже задоволеною покупкою саме цієї моделі. Тільки і шукаю привід аби ввімкнути його щодня та десь пройтись швиденько вологим прибиранням. Неймовірно задоволена саме цим пристроєм. Не залишив жодного сліду шерсті від кішки, підлога завжди блищить та приємно пахне в квартирі. Квартира 44 квадрати, а заряду залишається ще 75%, це просто топ бо я хвилювалась що буду часто заряджати, але одного заряду вистачає на декілька прибирань спокійно. Можу лише рекомендувати цей апарат він просто суперпупер бомбезний!!!!
- Достоинства:
- Швидко та ефективно прибирає в квартирі
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Надзвичайно задоволена покупкою !
- Достоинства:
- Все справно і ефективно працює
- Недостатки:
- Не виявила
- Сергій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Все прекрасно но не много тяжеловат
- Достоинства:
- Само очиска просто супер
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Не працює((
Перечитав інструкцію від а до я, зярядив на 100%, зняв з бази, набрав води як по інструкції, вдхиляю та натискаю - "увімкнути", говорить - "автомод" і нічого. змінюю режим на "всмокрування", говорить - режим всмоктування увімкнено, і нічого не відбувається( по ходу отримали брак, будем робити повернення((- Достоинства:
- не виявив
- Недостатки:
- не працює
- Представник бренду
Сергій, вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
У разі, якщо Dreame H12 DUAL працює некоректно, ми рекомендуємо звернутись до інтернет-магазину Rozetka. У розділі "Зв'язатись з нами" перейшовши до чат-бота або безпосередньо через менеджерів у пунктах самовивозу.
Наша компанія також із задоволенням вам допоможе. Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
Ваш запит зафіксовано за номером 1515237. Будемо чекати!
З повагою, служба підтримки Dreame! - Сергій Д***
Дійсно виявився брак. Повернув без жодних проблем, за що вдячний магазину і розетці! Після чого замовив іншу модель - Dreame H14 DUAL. Все добре
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
отличная вещь, уборка стала намного быстрее и легче! разобраться выйдет быстро , не пожалела ни разу о покупке!
- ЕгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Отлично моет и пылесосит одновременно, в комплекте средство для мытья полов в подарок
- Олена Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Дуже гарне пакування,працюю чудово! Не було ніяких нарікань! Приємний бонус те що йшли ще додатково фільтр,та валіковий ролік!
- ВеронікаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
В использование 2 недели и этот лучший пылесос что у меня был, с таким аппаратом больше не нуждаюсь в роботе - пылесосе
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
В користуванні 2 тижні, дуже задоволена, квартиру 65 кв/м на турбо режимі сухе прибирання і миття підлоги вистачає 50% заряду зараз коли відключення світла взагалі зручно
- Недостатки:
- Не вистачає підсвітки
- Соломія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Дуже задоволена даною моделлю акумулятивного пилососа.Працює на всі 100!Це чудовий девайс для того,щоб не заморочуватись над прибиранням.Однозначно раджу!
- Недостатки:
- Немає підсвітки для пилюки та не нагинається під необхідним градусом для прибирання під ліжком
- Віта П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Коли купуєш такий девайс то життя ділиться на до та після. Одним проходом ти і пилесосиш і миєш. Чудово справляється миючий навіть з коротковорсовим килимом в привхідній зоні. У мене в користуванні він уже близько року і ось купили вдруге на подарунок свекрусі. Рекомендую даний девайс усім хто сумнівається.
- Достоинства:
- Полегшує прибирання і життя
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Користуємося цим пилососом вже більше 2 місяців і мені є чим поділитись! Це річ, яка поділила процес прибирання на «до» та «після». Дуже простий у використанні, потребує мінімального обслуговування, сам миє себе і сушить валик. При митті підлоги не лишається розводів. Справляється з усім брудом. Переживала, що може буде плутатися довге волосся на валику, але ні - пилосос чудово з ним справляється. Так як зараз зима, після вулиці завжди натоптане в коридорі - прибирається за 2 хв. Сьогодні в нас сталася аварія - прорвало батарею на балконі, вода дійшла аж до коридору. Якби не цей пилосос, я б з розуму мабуть зійшла… коли вичерпали те, що можна було підручними методами, він ідеально всмоктав залишки води разом з брудом. А потім я ще вимила все в авторежимі. Коротше, це знахідка і якщо ви думаєте про такий пилосос, він вам точно ТРЕБА!! З ним прибирання тепер не морока, а прикольне заняття в авторежимі (пилосос миття підлоги одночасне) на квартиру 50 кв м йде 50-60%, залежно від забруднення. Якщо попередньо використовувати ще сухий пилосос для поверхонь, килимка чи дивану в турборежимі, то підуть всі 100%. На одне повноцінне гарне прибирання квартири 1 повного заряду вистачає сповна. Функція самочистки - любов! Лиш не забувайте виливати брудну воду і промивати контейнер
- Достоинства:
- Якість прибирання, простота експлуатації, маневреність, не займає багато місця
- Недостатки:
- Немає!!
- Юлія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
чудово справляється зі всіма видами бруду
- Достоинства:
- працює на акумуляторі
- Представник бренду
Юлія, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Дуже задоволені пилососом. І ще з приємною знижкою!.
- Достоинства:
- Функціонал
- Недостатки:
- Поки немає
- Представник бренду
Максим, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Користуюсь декілька днів, дуже задоволена. Найголовніше, що не потрібно самій мити ролик , пилосос це робить за мене, ще й сушить. Потрібно тільки вилити брудну воду з контейнера. 50% заряду вистачає щоб прибрати квартиру 70 квадратних метрів. Рекомендую
- Достоинства:
- Режим очищення, простий у використанні
- Недостатки:
- Неможна вибрати українську мову в меню
- Представник бренду
Аліна, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Чудовий девайс, який повністю замінив мені швабру і звичайний пилосос. Dreame H12 Dual сподобався тим, що це справжній трансформер: помив підлогу, від'єднав моторний блок — і вже пилососиш диван чи полиці. Дуже круто зроблена щітка — прибирає впритул до стін з обох боків, сміття не залишається взагалі. Окрема подяка виробнику за станцію: вона не просто миє валик, а й сушить його гарячим повітрям. Жодних неприємних запахів сирості. Покупкою задоволений на 100%, рекомендую!
- Достоинства:
- Універсальність (2-в-1), сушка валика гарячим повітрям, ідеально прибирає під плінтусами, не залишає розводів.
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- Представник бренду
Микола, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!