- лев с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Все ок
- Недостатки:
- Поки ще не виявлено
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. З повагою команда Ranger.
- Таїса Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Сумка невеличка, проте свою роботу робить добре.
- Достоинства:
- Невеликий розмір, якісне пошиття.
- Недостатки:
- Поки не виявила.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. Сподіваємось, що термосумка цілком виправдає ваші сподівання. З повагою команда Ranger
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Чудова маленька термосумка за свої кошти! Але до неї, звичайно, треба хороші гелеві акумулятори, щоби можна було насолоджуватися прохолодними напоями (або будь-чим іншим) протягом 6-8 годин улітку.
- Достоинства:
- Тримає холод за такі гроші просто супер
- Недостатки:
- Можливо, комусь не підійде розмір, адже вона маленька. Але це радше застереження уважніше читати характеристики, аніж недолік
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. Сподіваємось, що термосумка прсолужить довгі роки.
З повагою команда Ranger.
- Наймушин И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Зручна в дорозі
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. Сподіваємося, що термосумка повністю виправдає ваші очікування. З повагою, команда Ranger
- В'ячеслав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Сподівався буде значно більший. Попередньо на розміри не дивився ))). Розраховував на 4,5 літрів. В цілому товаром задоволений.
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Усього 4 банки по факту.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук і щирі враження!
Ми раді, що якість товару вам сподобалася. Шкода, що розмір виявився меншим, ніж ви очікували — завжди радимо звертати увагу на характеристики, щоб обрати оптимальний варіант. термосумка відповідає заявленим характеристикам та розмірам.
Сподіваємося, що виріб буде служити вам довго та приносити тільки позитивні емоції під час використання.
З повагою, команда Ranger.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Класна термосумка,розмірам відповідає
- Достоинства:
- Якість,розмір,ціна
- Недостатки:
- Не помітив
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви обрали нашу продукцію. Сподіваємось, що термосумка повністю виправдає ваші очікування. З повагою, Команда Ranger
- Таловер н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Сумка не відповідає літражу. Максимум 1,5 літра.
- Достоинства:
- Виконано якісно
- Недостатки:
- Покупкою не задоволена
Представник постачальникаДобрий день!
Що саме не відповідає дійсності?
По розмірам 16,5х21,5х15 см (ВхДхШ) - виходить об'єм 5,3 літра.
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Сумка супер. Рекомендую.
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за інтерес до нашої продукції! Сподіваємось, що ви будете задоволені користуванням. З повагою, Команда Ranger
- Лемешко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Заказывал две штуки, остался очень недоволен, пришли сумки не того литража что указано в товаре, я заказывал объем 5 литров, а пришли сумки 1-1.5 литра, что за наглый обман?
- Недостатки:
- Развод
Представник постачальникаДобрий день!
По розмірам 16,5х21,5х15 см (ВхДхШ) - виходить об'єм 5,3 літра
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Дуже задоволена цією термосумкою, придбала її для транспортування вакцин. Добре і довго тримає холод. Саме те, що потрібно! Напевне, влітку використовуватиму її ще й для продуктів/напоїв.
- Достоинства:
- Компактна, якісно пошита, міцна, свою функцію виконує. Ціна!!!
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за інтерес до нашої продукції!
Сподіваємось, що ви будете задоволені користуванням та оціните її зручність, надійність і практичність.
Якщо у вас є додаткові запитання – із задоволенням допоможемо!
З повагою,
Команда Ranger
- Таїсія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Гарна термосумка. Брали для транспортування вакцин. Використовуємо разом з акумуляторами холоду.
- Достоинства:
- Компактна, якісно пошита
- Недостатки:
- Не виявила
- Антоніна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
виглядає гарно, якісно пошита, міцна. розмір- як я й шукала- на заміну подібній для бутербродів рибаку))
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Термосумка сподобалась
- Достоинства:
- тримає форму, гарна якість
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Тепло не держит вообще
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Маленька термосумка, яка ідеально підійде для малого чи середнього лоточка і парочки акумуляторів. Добу холод тримає без проблем
- Достоинства:
- Розмір, довго утримує холод
- Недостатки:
- Ярослав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Класна сумка, якісна, дешева, рекомендую. Добре тримає холод.
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Термосумка супер, дуже сподобалася.
- Недостатки:
- Євгенія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Зі своєю задачею справляється, але вона дуже маленька 5 л не має , в неї ледь зайшло 2 лотка по 900мл.
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
З завданням справилася
- Достоинства:
- Гарно прошита
- Дзюба К***
Що це за підставка на дні сумки? Купували окремо?
- Назаренко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Гарна компактна термосумка, добре тримає температуру. Брали для транспортування вакцини
- Достоинства:
- Добре тримає температуру, компактна
- Недостатки:
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Отличная термо сумка. Везла лекарство сутки, правда положила еще таблетку хладогена на дно. Все отлично. Рекомендую сумку
- Игонина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Очень хорошая термосумка
- Достоинства:
- Хорошо держит холод.
- Недостатки:
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Ідеально підійшла для транспортування та зберігання живої наживки на риболовлю.
- Валерия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Дуже класна сумка. Виглядає якісно. Купували для перевезення вакцини.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
На свій об'єм норм.
- ВсеволодОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Із акумулятором холоду пів дня добре тримає мінімальну температуру, враховуючи те, що зовні 30+. Для медичного застосування підходить
- Достоинства:
- Розмір, тканина
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Сумка- супер!!! Прекрасное качество
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Чудесна сумка, маленька, компактна, дуже якісно прошита, непогано тримає холод.
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Компактна, непогано тримає температуру, якісно пошита.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Якість дуже гарна. Холод тримає близько 5 годин
- Достоинства:
- Недостатки:
- не має
- Любов М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Зручна
- Достоинства:
- Колір, об'єм.
- Наталья З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Отличная сумка, визуально смотрится качественно и добротно, внутри отражающий материал, плотные и толстые стенки сумки. Змейка работает.
Надеюсь будет держать холод долго, для этого и взяла.
Проверю в поездке и дополню отзыв.- Достоинства:
- Плотная, нехлипкая, качественная сумка.
- Недостатки:
- Жаль что нет искусственного льда в комплекте, было бы идеально.
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Дуже якісна, дякую за пошив.
- Махлай В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Не дуже зберігає температуру. Не деформована, добре пошита, але не тримає температуру.
- Достоинства:
- Якісно пошита, гарненька, на дотик приємна
- Недостатки:
- Не тримає температуру :(
- Георгий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Все добре
- Достоинства:
- Як раз розмір який потрібен
- Недостатки:
- Дегтярьов І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 4.5
Атлічна сумка!!!